Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Ti jártok bababörzér...

Kismamik! Ti jártok bababörzére? Sok mindent vesztek?

Figyelt kérdés

szerettek járni? :)

26. lesz egy, ahová anyukámmal karöltve megyünk, már annyira várom :) remélem tudok sok hasznos holmit venni majd.

textilpelust hol veszitek egyébként?

2013. jan. 21. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Szinte mindent ott veszek!

Textil pelenkát, bodyt csak ujjonan, a bodyt tescoban, textil pelenkát ikeában. Ott a legvastagabb amit lehet kapni!

2013. jan. 21. 18:59
 2/5 A kérdező kommentje:

ezekből én is újat veszek, a bodi olyan nekik, mint nekünk a fehérnemű (na jó majdnem olyan)

ikeában megnézem majd, ha legközelebb arra megyünk, köszi a tippet :)

2013. jan. 21. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, soha nem megyek, nem szeretem az ilyeneket.
2013. jan. 21. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Voltam már, de erre nagyon ritkán van. Először a terhesség elején volt rá alkalmam, akkor csak szétnéztem, nem mertem semmit se venni. De azóta nem volt lehetőségem ilyen helyre menni. Én simán vennék rugikat is, mert amúgy is használtan kapok egy csomó. Textilpelust viszont újat veszek, vagyis azt is kapok majd de újat.
2013. jan. 21. 19:32
 5/5 anonim válasza:
Én járok,sok klassz dolgot lehet olcsón beszerezni.10.én lesz most nálunk pont
2013. febr. 1. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!