Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egész nap hányingerem van,...

Egész nap hányingerem van, fáj a fejem, nyilal a pocim. Másnál is igy van?

Figyelt kérdés
7 hetes kismama vagyok, azt hittem ez néha-néha jelentkezik, de úgy látszik végig kiséri a napjaimat. Nálatok is igy van, kismamik?
2009. aug. 31. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél változó. Van, akinek semmi baja, más meg végig hányja a 9 hónapot. Én a 16. hétig voltam rosszul.
2009. aug. 31. 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:
en a 6-dik hettöl a 12-ik voltam rosszul azutän mintha soha nem is lett volna!kitartäs......sztem neked is hamarosan elmulik!
2009. aug. 31. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 6. héten kezdődött és egész nap tartott, semmi szünet nem volt, kipróbáltam mindent, de semmi nem enyhítette, szörnyű volt:( 16 hetesen múlt el teljesen, igaz 12 hetes korom körül enyhült kicsit. Kitartás!

34 hetes kismami

2009. aug. 31. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is 6 hetesen kezdődött és non stop rosszul voltam még éjjel is ha felébredtem. Semmi nem használt. 12 hét környékén mintha sosem lett volna rosszullét egyik napról a másikra elmúlt és teljesen fitt lettem utána végig.

Kitartás.

2009. aug. 31. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Úgy a 7. héttől a 10.-ig nekem is így volt. Ezzel feküdtem, keltem. Semmit nem tudtam csinálni, aztán enyhült. Most vagyok 13 hetes és még mindig van, de nem olyan intenzív. Inkább a kajálás nehéz..semmi nem jó 3 falat után. Jobb lesz ez!! Kitartás és sok sikert!
2009. aug. 31. 16:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, mindenkinek boldog babavárást.Egy émelygő kismama:)
2009. szept. 1. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!