Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy van az h a fogadott...

Hogy van az h a fogadott orvosok pénzt kérnek a szülésért?

Figyelt kérdés
Azt megértem h ha valaki magánrendelésre jár akkor ott fizessen mert nyilván a doki is fizet bérleti díjat meg az eszközökért stb.De amikor a kórházban a kórház eszközeit használja stb akkor azért miért kell fizetni?Azt is megértem h pénzt kér akkor ha munkaidőn kívül kell bejönnie na de azért nem sok egy kicsit 80-100 e Ft?
2013. jan. 21. 14:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálam a karácsonyi családi vacsora mellől lett riasztva az orvos. Én nem sajnáltam rá a pénzt...
2013. jan. 21. 18:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem van fogadott orvosom.4-6hetente járok hozzá.A vizsgálat 5000ft,a szülés 60000ft.Ő mindjárt azzal kezdte,h ha gondolom akkor csak a terhességet kiséri végig,ha nekem a szülés sok lenne akkor egyszerűen nem hívom,hiszen úgy is abban a kórházban szülnék,az is lehet,h ő lesz az ügyeletes.Szerintem ez egy nagyon korrekt dolog volt.Rendesen ellát,hihetetlen figyelmes,mindent elmond a páromnak is és a nagyobb gyerekemmel is elcseveg,ha van egy kis ideje.24hetes vagyok még mindig nem döntöttem,de az biztos,h újra mellette döntenék.Én is úgy gondolom,h ez az ő szabadidejükben van,és ezért kell fizetni,ami teljesen jogos,de szerintem is van hogy nagyon sok az az összeg.Mi nem élünk rosszul,de jól át kell gondolnom,hiszen 60000ft sem kis pénz.
2013. jan. 22. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!