Kb mennyit kérnek jelenleg a fogadott orvosok a szülésért?
Szia!
Én nyíregyházi vagyok. Remélem nálunk ezt nem vezetik be. Szerintem a 150 e ft-os átlag az elég túlzás. Nem tudom ki mennyit ad, de én őszintén megmondom az igazat. Az első és 2. gyereknél is 40 e-t adtam, és a 3-nál is annyit fogok. Az a baj -szerintem-, hogy sok kismama túloz és nem mond igazat (akinek nem inge ne vegye magára!), azért, hogy nehogy szégyenben maradjon vagy egyszerűen felvág. Nagy az eltérés az országban is, de a 150 az nagyon durva.
Nálunk is van olyan doki, aki előre közli a tarifát (hallottam én is), de van aki elfogadja azt, amit kap. Vannak felkapott orvosok és vannak szerényebbek, akik uolyan jól végzi a dolgukat. Nézz körül, hallgass meg több véleményt és azután válassz orvost, ha még előtte állsz.
Azt sem értem (itt olvastam), hogy miért 10x a szülés a vizsgálat árának. Vagy ez csak egy szokás?
Az én dokibácsim, sztem tök rendes, normális árat kér, a szüléseken ott van és megköszöni amit tudok neki adni.
Ennyi! Tömören.
30 hetes
2. vagyok.
Bár szándékosan hagytam ki a nevét az előbb, de úgy gondolom dicsérni névvel is lehet. Dr. Losonczi a dokibácsim és csak jót tudok róla mondani.
Sztem maradj az eredeti dokidnál, ha eddig nem tette szóvá a pénzt ezután sem fogja. Amúgy is már ismeritek egymást és meg vagy vele elégedve. (ciki lenne vele találkozni szülésnél, vagy viziten, ha leváltod) Én róla nem hallottam semmi negatívumot. Az évek alatt biztos nő a tarifa, de szerintem aki már szült egy dokinák, maradhat az eredeti árnál. Ezt is elég kinyögni.
2.
Én Losonczit idősebbnek tippelem, azért kérdeztem, mert mintha anyukám azt mondta volna, hogy én nála születtem :-D
30 vagyok én is, egy korosztály. Nem ismerjük egymást véletlenül :-)
Amúgy meg Adorjánt eszemben sincs leváltani, nála emberségesebb, közvetlenebb orvossal még nem találkoztam, sőt, én fültanúja voltam a szülőszobán, amikor egy kisebbségi nő szült nála, ( biztos nem a fogadott orvosa volt ) és olyan végtelenül türelmes volt vele, hogy magam is elcsodálkoztam. A kérdésem célja igazából az volt, hogy felmérjem a terepet, hogy mások mit gondolnak a témáról, ki, mennyit ad. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!