Kb mennyit kérnek jelenleg a fogadott orvosok a szülésért?
Figyelt kérdés
Elsősorban Nyíregyháza érdekelne, de szívesen várok egyéb helyszínre vonatkozó válaszokat is. Tegnap láttam a Híradóban a veszprémi kórházban készített riportot, ahol 100.000 Ft-ot kell perkálni. A riport végén meg szárszóként hozzátették, hogy egyébként az országos átlag 150.000 Ft. Kérdem én, HOL? Mélységesen felháborított az egész.2008. nov. 27. 12:29
11/14 anonim válasza:
Én Kistarcsán szültem Dr.Szabó Lászlónál és ő megmondta hogy 50.000Ft nála a szülés. Egyébként 5000Ft kért magánrendelésén.
12/14 anonim válasza:
Elhiszem hogy felháborított a 150.000-es tarifa, én is kiakadnék ha az orvos ennyit dörgölne az orrom alá. Én is Nyíregyházán fogok szülni január végén, dr. Pethő György az orvosom. Még nem beszéltem meg vele, hogy mennyiért vezeti le a szülést, de mostmár nagyon kíváncsi vagyok. Egy ismerősöm szült nála, 60.000 ft-ot adott, és állítólag nagyon hálás volt ennyiért is.
13/14 anonim válasza:
Ahogy a válaszolókat elnézem, reálisan látják a dolgokat. Nem kell túlzásokba esni, csak elég végiggondolni, hogy más mennyit dolgozik mondjuk 50-60 e ft-ért. Szerintem a dokik is tisztában vannak ezzel (remélem a nagy többség):-))
2.
14/14 anonim válasza:
Szüléskor a dokik elvileg nem kérhetnének pénzt, úgy tudom, hiszen az nem lenne jogos.
Más tészta, hogy ki, mennyit ad.
Ha egy szülész pénzt kér a szüléskor,azt az orvost meg is lehet büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!