Az egyik adón megy a nem tudtam hogy terhes vagyok c sorozat létezik ilyen?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 13:02
21/24 anonim válasza:
Előző vagyok..még annyit akartam írni, hogy volt a sorozatban olyan aki több terhességi tesztet is csinált és negatív volt, pedig terhes volt..ezt sem értem.
22/24 A kérdező kommentje:
Hát igen én sem tudom miért is nézem de nézem a férjem olyankor még melozik ha tudná hogy ilyet nézek kinevetne..))
Főleg mikor ő is rárakta a pocimra a kezét és "táncolt"neki a kislányunk felejthetelen élmények ezek...
nem is értem valaki hogy nem képes felfogni hogy kismama..
De nagyon jokat irtatok...mentek a zöld kezecskék mindenkinek.
A pszichologus kismamának köszönöm a hosszu válaszokat!Valamikor jot mosolyogtam főleg a szobában táncolo izéken..))
Mindenkinek boldog babavárást és jo babázást aki meg szerene babát mielőbbi babásodást!
2013. jan. 21. 15:12
23/24 anonim válasza:
Már 2-3 hetes terhesen éreztem,valami furát,valami más volt csináltam is tesztet negatív volt,de nem jött meg 1 hét is eltelt,még mindig furán éreztem magam lázas is voltam,hány ingerem volt,az 5.tesztem pozitív lett.Nem tudom elképzelni,hogy nem veszi észre valaki,hogy terhes,még akkor sem ha először rendesen 6 hónapos terhesen látszódott a kicsi pocim.
24/24 anonim válasza:
Van akinek előtej szivárgott a melléből és még akkor sem esett le neki a tantusz. Meg hát, van akinél megindul a szülés és még akkor sem...ezek fogyatékosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!