Az egyik adón megy a nem tudtam hogy terhes vagyok c sorozat létezik ilyen?
Bocsi igen erre gondoltam láttam én is tudom hogy a sorozat létezik de az létezik e hogy sokan nem veszik észre hogy terhesek csak mikor elfolyik a magzatviz vagy szülési fájdalmak vannak...és a wc-n vagy itt ott szülik meg a gyereket?Jobbik esetbe eljutnak a korházik?
Én voltam kismama most anyuka vagyok de számomra kizárt hogy nem vettem volna észre hogy terhes vagyok hisz nőtt a poci meg rugdosott rendesen....
Hát ezaz....mert ugye magyaráznak közbe hogy miért nem veszik észre...de nekem ez magas csak arra lettem volna kiváncsi még hogy valakivel itt meg e esett e már ilyen?.))
vagy kamu a sorozat....?
Az egy agyrém sorozat. 1-szer, 2-szer láttam, de aztán mindig elkapcsoltam, mert berágatott. A primitivitás netovábbja.
Tavaly január végén szültem, és még a terhesgondozóban mesélték az aszisztensek, hogy valami csitrinek (17 éves volt tán, és nem idén barnult)34. héten tudta meg, hogy terhes. Ők is ott szörnyülködtek, hogy ez hogy lehet, hiszen egy 34 hetes magzat már nemgyengén püföl belülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!