Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az egyik adón megy a nem...

Az egyik adón megy a nem tudtam hogy terhes vagyok c sorozat létezik ilyen?

Figyelt kérdés

2013. jan. 21. 13:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
TLC-n szokott menni, hétköznap délelőttönként :-)
2013. jan. 21. 13:02
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megy még, a TLC-n. Nem tudom mikor van napközben, én mindig csak az esti ismétléseket látom.
2013. jan. 21. 13:04
 3/24 anonim ***** válasza:
73%
Mármint hogy a sorozat létezik-e? Vagy az hogy nem tudja valaki hogy terhes? Számomra nem egyértelmű a kérdésből!
2013. jan. 21. 13:05
 4/24 A kérdező kommentje:

Bocsi igen erre gondoltam láttam én is tudom hogy a sorozat létezik de az létezik e hogy sokan nem veszik észre hogy terhesek csak mikor elfolyik a magzatviz vagy szülési fájdalmak vannak...és a wc-n vagy itt ott szülik meg a gyereket?Jobbik esetbe eljutnak a korházik?

Én voltam kismama most anyuka vagyok de számomra kizárt hogy nem vettem volna észre hogy terhes vagyok hisz nőtt a poci meg rugdosott rendesen....

2013. jan. 21. 13:10
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
biztos azt hiszik hogya babfözeléktöl van felpuffadva vagy az rugdossa belülröl. nekem is hihetetelen amugy oké hogy nem hizik annyit mint egy bálna de hogy egyzser se venné észre hogy más állapotba van az nekem igy sok
2013. jan. 21. 13:15
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem létezik max 12 hétig, ha nem is gondol rá nem észre vehető, de utána?:) hááát...
2013. jan. 21. 13:16
 7/24 A kérdező kommentje:

Hát ezaz....mert ugye magyaráznak közbe hogy miért nem veszik észre...de nekem ez magas csak arra lettem volna kiváncsi még hogy valakivel itt meg e esett e már ilyen?.))

vagy kamu a sorozat....?

2013. jan. 21. 13:16
 8/24 A kérdező kommentje:
Egy volt osztálytársnőmnek 18 hetesen vették észre mert megvolt neki rendesen...és nem volt tünete....rákszürésre ment és a doki közölte hogy 18 hetes terhes...és tényleg nem volt hasa...na de a tlc-n a kismamák végigviszik a szülést nagyjábol...
2013. jan. 21. 13:18
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Az egy agyrém sorozat. 1-szer, 2-szer láttam, de aztán mindig elkapcsoltam, mert berágatott. A primitivitás netovábbja.

Tavaly január végén szültem, és még a terhesgondozóban mesélték az aszisztensek, hogy valami csitrinek (17 éves volt tán, és nem idén barnult)34. héten tudta meg, hogy terhes. Ők is ott szörnyülködtek, hogy ez hogy lehet, hiszen egy 34 hetes magzat már nemgyengén püföl belülről.

2013. jan. 21. 13:21
 10/24 anonim ***** válasza:
hátmas válaszoló vagyok. Mivel én is szültem már, szerintem is kizárt. :)
2013. jan. 21. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!