Az normális, hogy terhes vagyok, és nem kívánom a szexet?
nálam trimeszterként változott.
amikor elsövel voltam babaás éjjel nappal együtt lettem volna most a második babaával most igy az utolso trimeszterbe. Hormonális dolgo ez
1. trimeszterben nem kívántam
2. trimeszterben napi szinten követeltem :)
most a 3.ban megint nem kívánom, meg már nehézkes is egy kicsit a pocak méret miatt. na meg párom is mondja, hogy most pár hétig hanyagoljuk, nehogy beinduljon a szülés... kicsit túl aggódja a dolgot, de nem zavar, legalább nem kell elutasítanom a közeledését :)
szóval mindenkinél más, sőt egy adott terhességen belül is változik az igény :)
39h vagyok,ez idő alatt ha 5 voltunk együtt.Remélem szülés után visszatér az étvágyam:))
Boldog babavárást:-)
Dettó!! :/
Sajna,nekem elég nehézkes volt az első időszak,és még a további is,mert a rendszeres-jórészt esti,éjszakai!-hányingerek csak nagyon lassan,és nehezen múltak,és egyáltalán nem kívántam az együttlétet!Férjem igényelné,de megért szerencsére,ő az eszével gondolkodik,és nem a gatyájában hordja azt!Vár,végtelen türelemmel.Tegnapelőtt-az ő kedvéért-együtt voltunk,kissé kényelmetlenebb már,nem is a poci miatt,hanem a jelentősen"megnőtt",és megkeményedett melleim miatt óvatosan kitapasztalva meg tudtuk"ejteni",de nemigazán volt olyan,mint anno...Tényleg"másállapot" :D Érzem.
Régebben kívánósabb voltam e téren,most valahogy nem...
Remélem,rendeződik a szülés után...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!