Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális, hogy terhes...

Az normális, hogy terhes vagyok, és nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok,de abszolút nem kívánom/akarom a párom közeledését.Pedig elvileg kívánósnak kellene lennem a megnövekedett hormonszint miatt,nem?Nagyon rossz érzés elutasítani őt,de semmi késztetést nem érzek rá..semmit...5 hetes voltam,amikor megtudtam,azóta csak 2-szer voltunk együtt...
2013. jan. 21. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:

nálam trimeszterként változott.

amikor elsövel voltam babaás éjjel nappal együtt lettem volna most a második babaával most igy az utolso trimeszterbe. Hormonális dolgo ez

2013. jan. 21. 10:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem mindenkiből azt váltja ki a hormonzavar, hogy éjjel-nappal szexelne. A szex nemkívánása terhesség alatt ugyanolyan természetes, mint a szexéhség. Én is így voltam mindkét terhességem alatt. Ha nhem esik jól, nem kell erőltetni. Persze nem árt néha rászánni magad, ha az orvos nem tiltja, de van más formája is, hogy jó legyen a férjednek.
2013. jan. 21. 10:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, igen. Én most vagyok a 22.hétben, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy a terhesség alatt hányszor voltunk eddig úgy együtt. Nagyon nem kívánom már az elejétől. Szerencsére ő sem az a "nagy kan", úgyhogy nem okoz problémát nálunk. Mostanában mondogatja, hogy szexeljünk, de nem tudom magam rávenni, pedig már két hete biztos nem csináltuk.
2013. jan. 21. 11:00
 4/9 anonim ***** válasza:

1. trimeszterben nem kívántam

2. trimeszterben napi szinten követeltem :)

most a 3.ban megint nem kívánom, meg már nehézkes is egy kicsit a pocak méret miatt. na meg párom is mondja, hogy most pár hétig hanyagoljuk, nehogy beinduljon a szülés... kicsit túl aggódja a dolgot, de nem zavar, legalább nem kell elutasítanom a közeledését :)

szóval mindenkinél más, sőt egy adott terhességen belül is változik az igény :)

2013. jan. 21. 11:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Én sem kívántam. A 9 hónap alatt 2x voltunk együtt, a 6 hetes kontroll után sem kívántam. Szülés után 8 hónappal rendeződött.
2013. jan. 21. 11:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Én szinte 2 naponta álmodom azt, hogy szeretkezek a párommal, viszont a szeretkezés nem megy. Az ő részéről sem igazán, pedig ő is kívánná, de valahogy blokkolva lettünk. :( Nem tudom, hogy ez mennyire rossz, sőt az is lehet, hogy változik ez még közben, hisz csak a 16. héten vagyok. Igazából mire hazaérek melóból totál fel vagyok puffadva, el vagyok fáradva, úgyhogy nagyon erőm sincs erre. A hétvégét meg átalszom. Szóval szerintem normális.
2013. jan. 21. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:

39h vagyok,ez idő alatt ha 5 voltunk együtt.Remélem szülés után visszatér az étvágyam:))

Boldog babavárást:-)

2013. jan. 21. 12:55
 8/9 Kardos-Varga Klaudia ***** válasza:
Nálam is trimeszterenként változott.... Az elsö 2 és fél hónap katasztrtófa volt, fáradékonyság, ingerültség,rossz közérzet, volt ott minden, ami teljesen elvette a kedvem.Ha hetente 1szer együtt voltunk, az jónak számított.A következö pár hónap maga volt a kánaán,míg mostanság (34 hetes vagyok :) )már csak a párom kedvéért. De szerencsére toleráns és nem "kell" sürün!! :P A heti egyet azért be vállalom. Elvégre ennyit megérdemel.Nem vagyok önzö. :)
2013. febr. 3. 17:49
 9/9 Drávai Renáta ***** válasza:

Dettó!! :/

Sajna,nekem elég nehézkes volt az első időszak,és még a további is,mert a rendszeres-jórészt esti,éjszakai!-hányingerek csak nagyon lassan,és nehezen múltak,és egyáltalán nem kívántam az együttlétet!Férjem igényelné,de megért szerencsére,ő az eszével gondolkodik,és nem a gatyájában hordja azt!Vár,végtelen türelemmel.Tegnapelőtt-az ő kedvéért-együtt voltunk,kissé kényelmetlenebb már,nem is a poci miatt,hanem a jelentősen"megnőtt",és megkeményedett melleim miatt óvatosan kitapasztalva meg tudtuk"ejteni",de nemigazán volt olyan,mint anno...Tényleg"másállapot" :D Érzem.

Régebben kívánósabb voltam e téren,most valahogy nem...

Remélem,rendeződik a szülés után...!

2016. jún. 21. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!