Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem vagyok beteg, de ez mitől...

Nem vagyok beteg, de ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

2 napja hasmenésem van és az éjjel arra ébredtem,hogy szakad rólam a víz.Pedig nincs túl fűtve a szoba,estére mindig le van tekerve a konvektor.

Először még nem foglalkoztam a hasmenéssel,de már aggaszt.Igazából olyan dolgokat sem ettem.

Hacsak a 100%-os almalé nem lehet a bűnös.( [link] régen ittam ilyet,most megkívántam és tegnapelőtt szinte csak azt ittam.Tegnap nem,de ettől függetlenül hasmenésem volt 2x.

Olvasta itt h a szülés közeledtét is jelezheti,de nekem az még korai volna,hisz 32 hetes vagyok.

Mit tehetnék?

2013. jan. 21. 08:00
 1/7 anonim ***** válasza:
normaflor és egy két nap alatt elmúlik egy vírust kaptál el nálunk ez elég gyakori mostanában
2013. jan. 21. 08:07
 2/7 A kérdező kommentje:

de hát akkor gondolom más tünetem is lenne,nem?

pl:láz,fejfájás.orrfolyás stb

2013. jan. 21. 08:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Feltétlenül nem okoz más tünetet, nekem is volt már ilyesmi.

A vas-értéked milyen? Amiatt nem lehet?

2013. jan. 21. 09:04
 4/7 A kérdező kommentje:
a vasam éppen hogy jó...
2013. jan. 21. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Szedsz magnéziumot? Mert attól is lehet hasmenésed. De akár az almalé is meghajthatott.
2013. jan. 21. 09:37
 6/7 A kérdező kommentje:
igen szedek
2013. jan. 21. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem az almale mindig meghajt,foleg most terhesen..
2013. jan. 21. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!