Betöltött 5. terhességi héten baja lehet a babának, ha beteg vagyok?
Tegnap délután nagyon fájt a torkom, már a számat sem bírtam kinyitni annyira és fájt minden végtagom. Éjjel alig aludtam, lázam nem volt. Most már sokkal jobban vagyok, de még mindig fáj a torkom. Mivel most fejlődik ki a babának mindene, ezért aggódom hogy baja esett.
Kérlek ha volt tapasztalatod még ha az is, hogy elvetéltél, az őszintét írd meg. Köszönöm
Menj orvoshoz,írjon neked gyógyszert amitől gyorsan helyrejössz(nem kell megijedni az antibiotikumtól,mert a legtöbbje nem árt a babának!!).Pihenj sokat,igyál sok teát,és gyógyulj meg minél hamarabb!!
22+4 hkm
Köszönöm mindenkinek az őszinte válaszokat! Ez az igazi segítség. Tegnap este már sokkal jobban voltam. Ha nem péntek estefelé kezdődik el a betegség, biztosan elmentem volna a dokihoz.
Utolsótól kérdezném: kiderült valamelyik heti uh-on hogy szívbeteg lesz a babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!