Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt valaki, aki császár...

Van itt valaki, aki császár közben el is köttette a petevezetékét?

Figyelt kérdés
3. császárom lesz, 37 évet betöltöm, erősen gondolkodom rajta. Tapasztalatok? Mennyivel kell többet adni a dokinak (magán)?
2013. jan. 20. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:

szia!

nekem márciusban lesz császárom,és egyben el is kötnek majd!

nekem nem kell többet adnom ezért!

2013. jan. 20. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
2 éve a második császár közben kötöttek el, a kérésemre. Jóval előtte beszéltünk a dokival róla. Többször visszatértünk a témára. Nem adtam többet, mint amennyit szántam a szülésért. Nem bántam meg, így legalább nem esem kísértésbe most 41 évesen...
2013. jan. 20. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de csak akkor lehet szülésnél kérni, ha eleve császár ugye? Emiatt nem csinálnak császárt semmiképp? Harmadik babámat várom, első kettő után műtöttek vérzés miatt, el szeretném én is köttetni magam, de jó lenne egyszerre letudni a szüléssel.
2013. jan. 20. 22:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Jó hír, hogy nem kell többet adni! :)

Kedves Utolsó! Nem hinném, hogy emiatt császároznának! Sőt, biztosan nem! Neked valószínűleg szülés után fogják valamikor megcsinálni, ha kéred!

2013. jan. 21. 09:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszi!
2013. jan. 21. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!