Kit valasszak terhesgondozashoz Gyorben? Busznyak Csaba vagy Fekete Zoltan doktort? Csaszar lesz, a korabbi terhessegek miatt.
Ha kettő közül akarsz választani: Fekete Zoltán egyértelműen :) Nagyon bírom, pedig nem fogadott dokim,,, egykét orvos példát vehetne az emberséges közvetlen viselkedéséről,,,mert hiába nála is 4-5 perc egy vizsgálati találka, mégsem azt érzem, hogy futószalagon vagyok, mint a többinél (tisztelet a kivételnek persze) Mindig vidám, és van biztató feszültségoldó mondata, bemutatkozik, és érdeklődik, vizsgálatkor felkészít mikor mit csinál, mit fogsz érezni!
Sok boldogságot Picihez!
40h km
Busznyák Csabát. Nagy Sándor nagyon leírta magát előttem, nyárom, amikor is ikerbabákat vártam, volt 2 féle leletem, és kórházba kerültem, és őt sem érdekelte, hogy akkor mi van, a képembe vágta, hogy a babák nagy valószínűséggel meg fognak halni a terhesség alatt. Beszéltem a Csabával, aki rögtön megnézett uh-n, és meg is találtaazt, aminek lennie kellett, szóval nem volt gond, de hogy addig én mit éltem át... Utána Nagy Sándor is megnézett ennek hatására, és tényleg, ő is látta.
A Busznyák doki tényleg alapos, nagyon rendes, és olyan astílua, hogy már az megnyugtatja az embert.
nálam épp ma írta le magát a Fekete Zoltán. Olyan lekezelő és bunkó volt az nst-n, hogy síró görcsöt kaptam, azért mert a kezelő dokim Horváth Zoltán és ő nem kér védőnői közreműködést az utolsó 3 hétben már. Ez a bunkó meg rámförmedt, hogy mi az, hogy nem voltam nst előtt védőnőnél. és most hát így meg úgy akkor az nst-s nőcinek aki szintén egy tirpák volt ( vmi Gabriella) kellett vizeletet néznie... na bumm.... 1perc se volt neki...
a panaszomat már el sem mondtam neki, inkább elmentem a terhesgondozóba, ahol Háromszéki persze furán nézett rám, hogy hát most jövök onnan, most meg itt, de aztán szó nélkül megvizsgált és meg is találta a probléma forrását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!