Volt olyan, akinek sárgás folyása volt/van terhesség
alatt és semmi baja nem volt a babával?
Figyelt kérdés
25 hetes kismama
2013. jan. 20. 14:10
1/7 anonim válasza:
Ha folyásod van és ráadásul sárga,akkor menj dokihoz,mert valószínű,hogy valamit össze szedtél..
2 hete voltam ügyeleten a kórházban,és ott mondta nekem az ügyeletes főorvos,hogy a sárga színű folyás nem jó terhesség alatt és azzal orvoshoz kell menni.Az sem jó,ha habos,ha túró szerű,stb.
24+5 hkm
2013. jan. 20. 14:13
2/7 anonim válasza:
Nekem az elejétol fogva sárgás-fehéres. Semmni gond nem volt a babával. Jol vagyunk. Az orvos sem mondta, hogy ez gond lenne. Tudtommal akkor van gond ha a szaga kellemetlen, szuros, budos.
37 hkm
2013. jan. 20. 14:45
3/7 anonim válasza:
Detto a 2 válaszoloval:))
ha viszked,kellemetlen a szaga ,akkor már van valami:(
39hkm,nekem most is ilyen a folyásom.
2013. jan. 20. 14:53
4/7 anonim válasza:
Nekem is van és néha még zöld is, de szagtalan és semmi viszketésem sincs. a dokimnak a 8 hetes uh-n beszámoltam róla, megvizsgált vett kenetet is. de azt mondta igen látja, de nyugodjak meg ez normális. nincs mit tenni ez van. nekem az első terhességemnél nem volt ilyen furcsálom is most ez, de azon kívül hogy ijesztően néz ki, és ha látott téged doki és megvizsgált akkor ne aggódj, ők már csak tudják, hogy mit kell tenni. :-)
2013. jan. 20. 15:03
5/7 anonim válasza:
nekem is sárgás és néha elég sok folyásom van..de nem viszket.
kértem azért egy tenyészetet és teljesen negtaív.
tehát nem mindig jelent rosszat a sárga folyás.
31 hetes vagyok.
2013. jan. 20. 15:06
6/7 anonim válasza:
16 hetes vagyok, az elejétől fogva ilyen folyásom van, szóltam a dokinak, ő is mondta, hogy látja, vett le kenetet. Teljesen neg. lett. Első terhességemnél nem volt ilyen úgyhogy megijedtem én is nagyon.
2013. jan. 20. 16:44
7/7 anonim válasza:
Nekem első terhességnél is sárgás volt a folyásom, kenetet is vett a doki, de semmit nem találtak benne. Most megint kismama vagyok, most is ugyanúgy van sárgás folyás is, nagyrészt az, de más panaszom nincs, nem viszket, nem büdi, szóval nem kifejezetten gond a sárga folyás. Amúgy én terhesség előtt is inkább sárgás folyásos voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!