Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reggeli rosszulét egésznap?

Reggeli rosszulét egésznap?

Figyelt kérdés
Szeretnék tanácsot kérni hogy ti hogyan csillapítottátok a majdnem egésznap tartó rosszullétet?

2013. jan. 20. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Én Kinley Gyömbérrel. Csak ez segített. Volt egy tudományos kísérlet, rosszullét ellen ott is a gyömbér nyert! De azt mondják nem szabad túl sokat fogyasztani belőle, bár én literszámra ittam.
2013. jan. 20. 12:08
 2/9 A kérdező kommentje:
az jo ki fogom probálni remélem segiteni fog. Meg ez az orrvérzés ne lenne... Köszi a választ.
2013. jan. 20. 12:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálam a kóla jött be. Nem literszám iszom, de mindig kortyolgatok egy kicsit, amikor érzem, hogy jönne a jönnivaló.
2013. jan. 20. 16:04
 4/9 A kérdező kommentje:
nekem a kola sajnos nem jött be meg az ágyban 1-2 keksz sem sajna.
2013. jan. 20. 16:18
 5/9 anonim ***** válasza:
A gyömbér szerintem is jó, meg víz, víz, víz és sose várd meg, hogy éhes legyél! Gratula a picihez! :)
2013. jan. 20. 16:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálam annak idején amikor a kislányom vártam kivi kóla segített meg keksz.De az orvos fagyit is ajánlott.Én a 6. héttől 14ig hétig szenvedtem.Ki kell tapasztalni mi jön be.A pihenés is segít.Kitartást.Elmúlik.
2013. jan. 28. 15:26
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi még csak az elején vagyok de már jo lenne ha itt lenne a kezemben :) A fagyira én is gondoltam már de igy télen nem merem kiprobálni. Remélem hogy már csak egy pár hétig tart...
2013. jan. 28. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Észre sem veszed és elmúlik.Ilyenkor a vitamin pótlás nem árt.Elevit vagy Gravida tabletta.Én is tavaly télen ilyenkor voltam az elején, és lehet nyugodtan fagyizni.:)
2013. jan. 28. 21:44
 9/9 A kérdező kommentje:
az jo. Csak a 2 és fél éves lányom miatt nem merek fagyit venni félek hogy meg betegszik töle igy télen.
2013. jan. 29. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!