Milyen babakocsit vegyek? Terepen is sokat fogok vele menni, bolygósítható legyen -e? Képet is linkeljen aki tud. Nem szeretnék nagyon drágát. Max.40e Ft.
ilyen árban ezt tudom ajánlani vadonatúj mózeskosár is jár hozzá, pelenkázó táska, esővédő, szúnyogháló és még egyéb sok minden...én ezt rendeltem és nagyon praktikusnak találom...és 40ezerbe kerül...
a bolygókerékkel könnyű kanyarodni, de terepre kevésbé alkalmas. fix kerék terepre alkalmasabb, de kanyarodni csak úgy lehet vele, ha a hátsó kerékre billented. Neked kell eldönteni hogy a terepen közeledés van-e olyan fontos hogy ezzel együtt élj.
Mindenképp azt javaslom, hogy inkább használtan vegyél egy jó márkát, mint egy újat 40-ért. Amit újonnan ennyiért árulnak, az általában egy rakás szerencsétlenség.. Fontos, hogy ne azt nézd hogy mekkora bazi nagy kereke van, hanem azt is, hogy vastag gumi legyen a kerekén. A nagy kerekű vékony gumisok ugyanolyan rosszak terepre, mint a kis kerekűek. A rugózás sem utolsó szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!