Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyári születésű babának...

Adrika kérdése:

Nyári születésű babának milyen babakocsit vennétek? Feltételek: -vízszintesig dönthető -bolygósítható kerekek -nagy bevásárlókosár -2 irányból tolható

Figyelt kérdés
Linket kérnék!Köszi!
2011. nov. 27. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia az én babóm júniusban fog születni.Ilyen babakocsit fogok venni

[link]

2011. nov. 27. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyunk.Azt elfelejtettem hozzátenni,hogy nem kimondottan ezt a márkát.De mindenképp multifunkciós kocsit szeretnék.
2011. nov. 27. 19:39
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Még egy feltétel kimaradt,mégpedig hogy a tolókar ne csak 2 fogantyú legyen,mint ezen a kocsin,amit linkelt a Kedves Első,hogy a gyerekeimmel együtt is tudjam tolni.

Ezek a kocsik egyébként nekem olyan kicsinek tűnnek.Talán tévedek,de a hosszát és a szélességét is kicsinylem,bár eddig csak képen láttam ilyen kocsit!

Olyat szeretnék,amit nem kell 4-6 hónap után lecserélni,mert már nem fér bele a kicsi!

Egyébként Kedves Első,én júliusra várom a babót,most még bőven van időm tapasztalatokat,tanácsokat gyűjteni,mire eljön az ideje a babakocsi vásárlásnak.

2011. nov. 28. 10:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is Giraffe Club márkájú babakocsink van, és tökéletesen megvagyok vele elégedve, újszülött korától használtuk, még most is használjuk, már két és fél éve. Imádom. Könnyű tolni, nagy a bevásárlókosara, mindkét irányból tolható, bolygósíthatóak a kerekei. Ma is lehet kapni, de most már divatosabb színekben. Anno 2009-ben csak piros-, kék-, és narancs-szürke volt, ha most vennék, ugyanilyet, de akkor barna-drapp színben :-)
2011. nov. 29. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! Az én kisfiam június végi és Retrus babakocsit vettünk neki, minden kritériumnak megfelel, amit leírtál, bármilyen terepen el tudtam vele közlekedni, hóban, jégen közlekedés sem okozott gondot. Nem kellett sportkocsit venni, mert születéstől 3 éves korig használható. Szóval... szerintem tökéletes.

Nekünk ilyen volt, csak sötétkékben, lehet bolygósított kerékkel is kérni.

[link]

2011. dec. 7. 08:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Hat ez attol is fugg mennyit szantok ra. Nekem bugaboo cameleonom van es a kisfiam ma mar 22 honapos es meg mindig tokeletes, soha semmi gondom nem volt vele de viszont eleg draga. Bolygosithatok a kis kerekei de le is fixalhatok. Nem csak az ules fordithato at hanem a tolokar is. Igy ha koves uton, erdei uton, parkba... tolod a babakocsit akkor atforditod a tolokart igy a nagy kerekek lesznek elol es a kicsik hatul. A kicsiket egy gombnyomasra lefixalod es tudod tolni gorongyos uton is babakocsit siman. A tengerparton homokba is lehet tolni, nagyon jo. Uzletbe meg varosba visszaforditod a tolokart es maris a kis kerekek vannak elol igy konnyebb kozlekedni. A tolokar egy mozdulattal atfordithato, nem nehez, nem kell kivenni a babat. A bevasarlo kosar is jo meretu. Nekem sosem volt vele gondom. A kupolaja jo elore tolhato ha a baba elaludt igy nem zavarja a nap. Ha meg nem sut a nap akkor csal felig is le lehet engedni. Viszintesbe dontheto de en mozest hasznaltam hozza 4 honapos koraig mert anyukam megvette nekunk ajandekba hozza. A tolokar magasasga is allithato es nem ket kulon tolokarbol all. 18 kilo-ig jo az a verzio ami nekunk van igy nem kell lecserelni hamarosan az biztos. :) Attol fugg mennyire nehez a baba allitanod kell a bolygosithato kerekeknel a rugozast, hogy ne razkodjon es minel lazabban lehessen tolni. De ez benne van a leirasba, hgoy hany kilonal melyik reszbe kell allitani. Van kulon hozza teli kerek is de nmi nem hasznaltuk mert olyan helyen elunk ahol nem igen van ho (kulfold).

Itt meg tudod nezni hogy mukodik:

http://www.youtube.com/watch?v=-1F4u37rDxI

2011. dec. 7. 11:26
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Ez nagyon tetszik,de ez nekünk megfizethetetlen.

40 körül gondoltunk venni(akár használtat is)időnk még van bőven nézelődni,tapasztalatokat gyűjteni.

Várom még az ajánlatokat!

2011. dec. 7. 17:18
 8/8 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Érdeklődni szeretnék, hogy már vettél- e babakocsit, és milyet?

Én is július elejére várom kisfiunkat és elvesztem a sok fajta babakocsi között! Nekem még fontos szempont a kocsinál, hogy tudjak vele bkv- zni!

Nagyon tetszik ez a kocsi: [link] de több helyen olvastam, hogy megrepedve vették me, meg 2 hét múlva a hordozóján a huzat elszakadt!

Kérlek ha tudsz, segítsél nekem a választásban!

Köszi

2012. ápr. 24. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!