Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kunert tipusú babakocsiról...

Kunert tipusú babakocsiról mik a vélemények? Zavaró, hogy nem bolygósítható a kereke?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt hasonló, és engem nagyon zavart, hogy minden kanyarodásnál emelni kell egy kicsit. Főleg, mert én rengeteget jártam a várost, sétáló utca, pláza, hasonlók, ahol sok az ember. De vannak terepek, ahova ez az előnyösebb.
2010. febr. 12. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem is kinert van és imádom. direkt olyat kerestem ami nem bolygósítható, tanúlva barátnőm szenvedéséből. mindenfele kanyarodik csak arra nem amerre kellene.

szóval én nagyon szeretem, csak ajánlani tudom

2010. febr. 12. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:

én ilyet akartam venni, de találtam egyet ami 15 ezerrel olcsobb és ugyanezt tudja és bolygos a kereke.

Girape club

2010. febr. 12. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
ja bocsi giraffe club SH 269 A
2010. febr. 12. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, utána nekünk is olyan lett :) Na az nagyságrendekkel kényelmesebb volt nekünk.
2010. febr. 12. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!