Ha szabad kíméletlenül őszintének lennem, akkor nyugodtan vásárolj, mert ha ne adj' isten baj lenne, nem emiatt lesz, az biztos (De ilyesmikre ne is gondolj, biztos, minden rendben lesz!). És ugye nem mindenki tud az utolsó hónapokban mászkálni, mozogni, meg jobb is, ha akkor már kíméled magad. Illetve a dolgok anyagi oldalával is kell ám számolni. Jöhetnek váratlan kiadások, és jobb szépen apránként megvenni a dolgokat, mint hirtelen sok mindent. Szerintem, vásárolj bátran! :)
2013. jan. 19. 23:03
22/26 anonim válasza:
Nekünk pl. nincs kocsink, tehát nem az van, hogy bemegyek egy boltba, veszek egy csomó mindent, az autó meg hazahozza. Nekem gondolnom kell arra is, hogy a cuccokat haza is kell vinni. Nem nagy pocakkal fogok cipekedni, az tuti.
2013. jan. 19. 23:13
23/26 anonim válasza:
Nyilván a legtöbb kismama ilyen korán nem azért kezd el vásárolni, mert most akciós stb., hanem mert annyira izgul és a terhességével, a leendő gyerekével akar foglalkozni!
Én ilyen korán még semmit nem vettem. Sőt igazából a 30. hét előtt nagyon semmit, lekötött a munkám, valahogy nem is volt időm addig foglalkozni ilyenekkel.
2013. jan. 20. 06:43
24/26 Adri baba válasza:
Szia Szivem szerint en is vasarolnek de meg 15 hetes vagyok es nem tudom a baba nemet igy 2 het mulva megyek 4D-re es ha megtudom mi novekszik odabent akkor szepen lassan elkezdem gyujteni a dolgokat mert egyszerre megvenni mindent rengeteg sok penz meg hasznaltan is (Magyarorszagban)..
En Angliaban elek itt senki nem akar meggazdagodni egy egy babaruhan nevetseges arakon kinaljak sokszor ujjonan is igy meg nehezebb megallni hogy nem vedd meg.
Aki azt irta 38.hetesen az szerintem nagy butasag mert nem 100% hogy addig bennt marad a baba ha eleri a testi erettseget mert 36-37 hetesen johet minden problema nelkul.
En 30 hetesen mar szeretnek mindent a helyén tudni :)
Mi is vásároltunk az elejétől fogva, ugyanis első babánk lesz így sok mindent meg kellett venni. Unisex színeket válogattunk, meg lestük az akciókat! :D
2013. jan. 21. 11:56
26/26 anonim válasza:
Nyugodtan vásárolhatsz már neki, így ki tudod használni az akciókat is, és anyagilag sem olyan megterhelő, mint ha mindent 1-2 hónapon belül kellene megvenned!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!