Nyugodtan kezdj el vásárolni én már a 12 héttől vettem apróságokat.
Mostanra minden megvan már csak ő hiányzik és örülök hogy nem kelett kapkodni illetve nem is volt egyszerre annyira sok a kiadás.
Én apránként de minddnböl a legjobbat vettem neki mert most ez volt akciós most az...
Hajrá :)
31 hkm
2013. jan. 19. 19:45
12/26 anonim válasza:
Én még nem vásárolnék ráérsz még,inkább késöbb .
13/26 anonim válasza:
Ha magad is így gondolod, hogy szívesen vásárolnál és olyat látsz, amihez olcsóbban is hozzá tudsz jutni vagy nem vagy biztos benne, hogy később is megveheted és még örömöt is okozol ezzel magadnak, akkor vásároljál nyugodtan.
14/26 anonim válasza:
Nálunk a védőnő azt javasolja, hogy csak a 30. hét után kezdődjön a vásárolgatás.
2013. jan. 19. 19:56
15/26 anonim válasza:
Én az előző babámnál ilyenkor kezdtem jól lenni. Csak apróságokat vettem, viszont elkezdtem körülnézni, hogy mi hol olcsóbb és jobb minőségű. 4.-5. hónap körül már mindent tudtam és elkezdtem mindent beszerezni.
Ja, pont akkor volt a Hungexpon a bababörze, ahol nagyon sok akciós dolgot vettem. És jó volt, hogy pontosan tudtam az árakat.
Jó babavárást!
11 hetes km
2013. jan. 19. 20:00
16/26 anonim válasza:
Ilyenkor úgyis be vagy zsongva a nagy örömtől és h végre te is sorba állhatsz a baba cuccoknál úgy h a sajátodnak veheted. Szerintem ezt-azt nyugodtan amit épp akciósnak találsz esetleg nagyon megtetszik...itt nem azt mondom h őrült módjára azonnal be kell szerezni mindent de 1-2 vmit mindig lehet venni...én is úgy jöttem ki mindig az üzletekből h egy kis tipegőt vagy vmit vettem...nincs ezzel semmi gond...nem jó mindent a legvégére hagyni sem mert sok is a kiadás egyszerre meg arról nem beszélve apránként összeszeded és ami még hiányzik beszerzed és nem egyszerre kell gondolkodnod mindenen...Nagy pocakkal már nem is olyan élvezetes válogatni mert elfáradsz főleg h egy csomó cuccot bepakolnak alsó polcokra is na én attól frászt kapok :D leguggolni és válogatni onnan :P na mondjuk ez csak egy kis apróság amit megemlítettem...33 hetes vagyok de már szinte mindenünk megvan...hónap végén érkezik meg a babakocsink is a ruhák is készen állnak tényleg 1-2 apróság kell még...sokkal nyugodtabb vagyok h ezek a dolgok már megvannak...de ezt te érzed h mikor a legjobb ha neked úgy h már most vásárolsz ne hallgass másra te érzed :) de akkor lesz az igazi ha már a nemét is fogod tudni biztosra :) jobban tudsz tervezni :)
2013. jan. 19. 20:38
17/26 anonim válasza:
Milyen érdekes,hogy aki szerint várj még vele mind le lett pontozva...:/
2013. jan. 19. 20:54
18/26 A kérdező kommentje:
Én nem pontozgatok senkit.
Az a lényeg ha én éppen úgy látom hogy valamit pl. baba bútort jó áron találtam miért mondja a család hogy még nagyon korai megvenni. Ha nem adja Isten valami baj üt be hozzánk még akkor is eltudom adni jó áron én is vagy nem??
2013. jan. 19. 20:58
19/26 anonim válasza:
én se pontoztam le senkit mindenki másképp látja...
am meg ha előre megveszed a dolgokat és vmi baj történik mégis az akkor sem azért lesz mert megvetted...régen babonából nem vettek meg semmit de van aki még ma is azért nem vesz de azért se kell senkit lenézni... :)
2013. jan. 19. 21:12
20/26 anonim válasza:
Én is korán elkezdtem vásárolgatni de én pont a drágább dolgokat.(kiságy, komód, babakocsi)Akkor volt sok félretett pénzem és inkább megvettem mindent akkor minthogy elcsorgassam lassacskán azt a pénzt.Lehet ha a végére hagyom akkor már nem tudtam volna megvenni azt a minőséget.Ha úgy érzed h már vásárolni akarsz akkor nyugodtan.Bár nekem is mindig azt mondták h korai de nem érdekelt.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!