Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Diétáznom kell! Nagyon kívánom...

Diétáznom kell! Nagyon kívánom a csokit, és egyszeletben 21gr szénhidrát van, akkor megehetem, ha belefér a npi bevitelbe?

Figyelt kérdés
Segítsetek!
2009. aug. 30. 16:28
 1/2 anonim válasza:
100%
a csokiban lévő szénhidrát eléggé rossz minőségű, magas GI indexű szóval nem ajánlatos, ha nagyon kívánod az édeset akkor csinálj cukormentes pudingot édesítővel.
2009. aug. 30. 16:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én Norbi update-s túrórudit szoktam enni, vagy nagy ritkán piros pöttyöst, és csokipudingot uzsonnázom minden nap, a dr Oetker pudingját, 1-2 édesítőbogyóval. Igaz hogy nem milka csoki, de finom és olyan mintha. Ja és vettem Norbi mogyorókrémet, igaz abból keveset lehet enni, de az is édesítővel és fruktózzal van, amiből meghatározott mennyiséget lehet enni, de ilyenkor gyümit nem nagyon eszek aznap. Tudom nagyon nehéz néha ez a diéta, én 160g-ost csinálok, de kitartás!

És az az 1 szelet csoki nagyon kevés, és a következő étkezésig éhes lennél. Bár ugye húst és bizonyos zöldségeket bármikor korlátlanul ehetünk. De az is igaz hogy most az egyszer belefér az az 1 csoki. Csak akkor estefelé azaz uzsira vagy vacsira fogyaszd.

Kitartás!

Sok boldogságot!

34 hetes pocis

2009. aug. 30. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!