Kismamajógára jár valaki?
Figyelt kérdés
Mikor kezdted, mik a tapasztalatok? Esetleg olyan is van köztetek, aki a megtanultlégzéstechnikát tudta használni a szülésnél?2009. aug. 30. 15:44
1/3 anonim válasza:
Szia!Én járok jógára, de csak a 33. héten kezdtem, mert előtte tornára jártam.Sokkal jobban tetszik, mint a torna, és nem is olyan fárasztó.Az egyik csaj akivel járok, már szült tavaly, és fél óra alatt megszült.Állítólag jól tudta alkalmazni a légzéstechnikát.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én 16 hetesen kezdtem, azaz 2 hete, és nagyon tetszik! Sok minden hasznos dolgot megtud az ember a test működéséről és persze a levegővételről. Szerintem jó dolog, és jó pár szót váltani a többi kismamával is. Majd szüléskor elválik, mit tudok belőle éles helyzetben alkalmazni:)
3/3 anonim válasza:
Szia! én még csak "sima" jógára jártam régebben, de nekem az akkor nagyon jó volt. Most szeretnék újra járni, de már kismama jógára.
Amúgy nem vagyok az a tornázós típus, pedig szeretem a mozgást, de a kötött tornákat nem. De a jógát azt imádtam!!!
Én csak ajánlani tudom neked. Nagyon jól el lehet lazulni, kisimulsz a minden napi felgyűlt stressztől, feltöltődsz, együtt lehetsz emberekkel, tapasztalatot cseréltek. És ami még nagyon jó a jógában, nem megerőltető és ha jó az oktató, akkor nagyon oda figyel az emberekre. :-D
18hetes km.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!