Nagy bajban vagyok. A párom elhagyott a családomra nem számíthatok és 16 hetes múltam. Milyen indokkal tudnám elvetetni a babát? Sajnos más lehetőségem nincs. Nem dolgozok. Jövedelmem sincs.
Őszintén sajnálom!
Leírok egy történetet ami a szemem láttára történt a kórházban.Zárójelben jegyzem,hogy sajnos missedem volt és épp bent feküdtem én is és a delikvens is akiről írni akarok.
18 hetes terhes volt és 16 éves. A pszichiátriáról hozták a nőgyógyra egyik nap.A kórteremben faggatták,hogy mi a baja,-közölte már semmi!
Szóval nem vették már el neki,erre ő -akkor megöli magát!!!!!!!És komolyan is vették mert kezelték napokig!
Miután kínkeservesen kikaparták,mert ugye megszülni esze ágában sem volt,végül boldog lett!
Én csak döbbenten figyeltem és meg tudtam volna ölni 1 kanál vízben miközben vígan chipsezett az ágyon!
Szóval indok nincs,kivéve ha betegség áll fenn valamelyikőtöknél!
Szerintem add örökbe,és egy pár hátralévő életét boldoggá tudod tenni!
Jó döntést kívánok!
Szia!
Sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél!
De csatlakozva a többséghez - humánusabb megoldás ha megszülöd azt a kisembert aki benned már kifejlődött.
És menet közben még az apuka is meggondolhatja magát - és ha nem - tényleg ott a lehetőség örökbeadni!
Nagyon sok nőnek nem adatik meg hogy babát tudjon kihordani!!! Védőnök mindenben segíteni fognak.
Fordulj hozzájuk!
Szia,
A sógornőmet ugyanígy átverte a párja. Hat hónapig próbálkoztak a babával, míg végre összejött és 12.hetes múlt, amikor apuka benyőgte az unalmast. Elvetetni már nem lehetett. Mondjuk a sógornőm nem is akarta. Ki költöztek az albérletből és most nálunk laknak egy szobában két kis gyerekkel, a baba kislány lett és egészséges! Most építkeznek és előttük az élet!
Én azt javaslom, ne add fel, légy erős és szüld meg a babát. Az örökbefogadás nagyon jó ötlet, mint ahogy a lányok már előttem le is írták. Ha még is úgy döntesz, hogy felneveled, akkor légy magadra nagyon büszke, hogy így is vállalod. Egy gyermek Isten ajándéka, és ha már megfogant, akkor az nem véletlen történt így. neki helye van ebben a vilégban. Sok erőt és kitartást kívánok Neked. Javaslom keress fel egy Családgondozót vagy anyaotthom, ott majd segíteni fognak, tájékoztatnak milyen lehetőségeid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!