Ilyen esetben mi lesz? Nagyon félek, és tanácstalan vagyok!
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy augusztusban volt egy 21 hetes "szülés-vetélésem", és meghalt a kisbabám, méhszáj elégtelenség miatt. Mostantól próbálkozhatunk újra kisbabával. Az lenne a kérdésem, hogy most akkor veszélyeztetett leszek, vagy lehet egy teljesen normális terhességem is?2013. jan. 18. 12:23
11/13 anonim válasza:
Úr isten első. Bárcsak te jöttél volna döglötten a világra, hogy a te szavaiddal éljek.. a világ is megmenekült volna egy pondrótól. Kedves kérdező, veszélyeztetett terhesként fognak kezelni, valószínűleg már a legelején táppénzen leszel.
12/13 anonim válasza:
Szerintem is veszélyeztetett leszel, de attól még lehet teljesen problémamentes a terhességed.
OFF: Mit írt az első? Csak mert közben törölték szerintem, mert nekem nem jelenik meg.
Nekem mind2 terhességem veszélyeztetett volt, az elsőnél koraszülés volt. Így a dokim alapból kiírt veszélyeztetettnek. Az nst-t meg megkezdtük már a 32. héten, végül 38+3ra született meg a 2. fiam.
13/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek zöld kezecskét adtam. Biztos a kedves első válaszoló volt az, aki mindenkit lepontozott. Köszönöm a válaszaitokat!
2013. jan. 18. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!