Ilyen esetben mi lesz? Nagyon félek, és tanácstalan vagyok!
Kedves 1es de b...o vagy. Ha te is ilyen helyzetben lennél akkor te is fel tennéd a kérdést.
Kérdező. Szerintem veszélyeztetett leszel.
bocs az offért, de első te mit képzelsz magadról??? hogy lehetsz ilyen k.csög? tudod milyen érzés lehet ez a kérdezőnek?
aljas féreg vagy!!!
Undorító patkány vagy,gyökér 1-es.
Valószínűleg veszélyeztetett leszel.
Veszélyeztetett terhesnek fogsz szerintem is számítani, de attól még lehet problémamentes terhességed, ez csak annyit jelent, hogy az előzmények miatt fokozottabb odafigyelést igényelsz és ha véletlenül valami gond van, akkor tudni fogják, hogy már volt gondod.
De bízni kell mindig a legjobbakban, kívánom, hogy jöjjön össze és minden rendben legyen!:)
Ahogy előttem is írták, veszélyeztetett leszel, de attól minden mehet rendben. Minden jót kívánok Nektek, remélem minél hamarabb sikerül és minden rendben fog lezajlani!
Az első válaszolónak annyit, hogy menj más témakörbe és taplóskodj ott, keress hozzád hasonló primitív majmokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!