Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet egy intimebb kérdésem...

Lehet egy intimebb kérdésem császáros anyukák?

Figyelt kérdés
Császárral szült anyukák! Akiknek vízszintes hege van, hol helyezkedik el? Nekem a fanszőrzetem alatt kb. ujjnyira, nem tudok tőle borotválkozni, elég kellemetlen. Az első kontrollon az mondta az orvos, hogy vághattuk volna feljebb is... Nálatok feljebb van?
2013. jan. 18. 08:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ferde, az egyik oldala kb ott van ahol a szőr, a másik meg lejjebb :)Szerintem jó így, mert nem látszik ki a fürdőruhából.
2013. jan. 18. 09:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is eléggé lent van, vagy csak a szőr van magasan, nem tudom :) Én sem szőrtelenítettem ott egy jó ideig, de meguntam, most 8 hós a lányom és én időnként átmegyek rajta borotvával, persze csak óvatosan. Én pl. attól félek, hogy így sose fog szépen kifehéredni a heg, de az meg nagyon bután néz ki, hogy mindenhol szőrtelen vagyok, csak abban a csíkban nem.
2013. jan. 18. 09:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont ott van, ahol a szőr kezdődik, ahol a hasam alja van, és a szemérem domb kezdődik.
2013. jan. 18. 09:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bőven a szeméremszőrzetben van a vágásom. Engem nem igazán zavart soha, óvatosan leborotválom körülötte, a közvetlen szőrszálakat meg kihúzom csipesszel. Az én hegem ráadásul nem is simult el, kidomborodik rendesen.
2013. jan. 18. 09:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia az enyém is feljebb van de még bőven bele fér apró bugyiba is viszont az enyém is nagyon sokáig érzékeny volt és piros de aztán lassan elmúlt és már nem is tudom mikortól nem érzékeny de olyan 2 év körül volt amíg érzékeny volt .
2013. jan. 18. 09:45
 16/18 A kérdező kommentje:

Már azt hittem, hogy bennem van a hiba, hogy még mindig érzékenynek érzem... Köszönöm a választ, remélem nekem is múlni fog idővel!

Mindenkinek köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! :)

2013. jan. 18. 10:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem olyan 1-1,5 ujjnyira van a szőr alatt.

A mai napig ha borotválom olyan érzéketlen,meg mintha el lenne zsibbadva.

Mondjuk valamennyire már halványodott a vágás.

2013. jan. 18. 10:55
 18/18 A kérdező kommentje:

Mióta feltettem ezt a kérdést, már túl vagyok 10 hónappal a 2. császáron is. Ez a heg még lejjebb került (kivágták az előzőt, így csak egy van ismét), viszont most nem érzéketlen, sokkal jobb, mint az első után volt. :)

Köszi a válaszokat még egyszer!

2014. jún. 18. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!