Elkezdtem a baba dolgok mosását, vasalását. A ruhatárat hányas méretig mossam ki előre?
Eddig még az ágyneműket,takarókat stb mostam,vasaltam.A ruhák 68-asig vannak,nagyon kevés van 74-esből.(plusz kaptunk pár szatyornyi 2 éves méretet is).Az 56-os garnitúrán kívül melyikeket mossam ki ?
32 hetes vagyok
Én az 56-os és a 62-es ruhákat mostam csak ki.
38 hetes km
Már 32 hetesen mosol?? :O
Amugy nemtudom mennyi ruhád van, de egy mosásba rentgeteg ruha befér...Sztem az 56 oson kívül nagyobbat is, mert van olyan baba akire nemtudod felhuzni az 56 ost :)
Miért olyan nagy dolog h már mos.. én is mosok inkább most vasalgatok meg pakolászok mint még nagyobb pocakkal. Baja nem lesz a ruhának már ennyi idő alatt...
am én is olyan 62-es méretig készítettem be mindent. Aztán ha látod h kicsik már akkor szedheted folyamatosan elő a nagyobbakat :)
33 hkm
hát tudod nem szeretnék mindent az utolsó hetekre tartogatni,mert nem csak mosásból és vasalásból áll a napom...szép apránként csinálok mindent,mert napközben le is pihenek,mindenre nincs időm.
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!