Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kombinált teszt eredménye...

Kombinált teszt eredménye után, ment valaki integrált tesztre?

Figyelt kérdés
Orvosom javasolta, mert 1:630-hoz lett a down kórra a kockázati tényezőm. Szerinte ez nem megnyugtató. 33 éves vagyok. Kinek mi lett a folytatásban? Köszönöm, ha válaszoltok, egy nagyon kétségbeesett kismama:(
2013. jan. 17. 11:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%
Nekem integrált tesztet csináltak, 1:50000-hez lett az eredményem. Unokatesóm 38 éves áprilisra várja a babát,neki 1:16000 lett. 5 hós kisfiú anyukája
2013. jan. 17. 12:46
 2/16 anonim ***** válasza:
Szia. Én alapból integrált tesztre mentem, mert az pontosabb. Menjél el, legalább megnyugszol!
2013. jan. 17. 14:40
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:) Már be is jelentkeztem a Magzati Diagnosztika Központba, 16 hetesen kell mennem. A hölgy azt mondta, hogy a szabad Béta HCG magas, az emelte meg a kockázatot.

Ez vajon mitől lehet?

2013. jan. 17. 15:10
 4/16 anonim ***** válasza:

Nekem 1:950-hez lett, kicsit magas volt a nyakiredő (bár nem érte el a 3 mm, 2,2 mm volt)a doki szerint, utána az integráltnál 1:50000-hez lett az eredmény...ja és 30 éves vagyok.

Így utólag nem csináltattam volna meg, amikor megtudtam az eredményt hááát nem nem voltam vmi boldog, a férjemet sírva hívtam fel... A lényeg ne idegeskedj, nem lesz semmi baj!

2013. jan. 17. 20:33
 5/16 anonim ***** válasza:
Hàt èn kivagyok ezektôl a vizsgàlatoktòl!voltam kombi.teszten ami 1:310 tehàt közepes kock. sz. mentem utàna integràltra,illetve az szekvenciàlis vizsgàlatnak hìvjàk.Arra kijött hogy 1:1200 tehàt alacsony,de ott nèzik az afp-t is ami alacsonyabb lett mint a normál 0,63 mom lett úgyhogy mennem kell egy nagyon alapos genetikai uh-ra a 18. hèten.Ja meg hetfôn lesz a rendes kòrhazi afp-m kìvàncsi leszek rà!Kiborìtanak ezek a kockazatbecslesek!Jò lenne màr megtudni hogy egèszseges e a babàm! :-( Kitartàs neked is!
2013. jan. 18. 15:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Ja ès 28èves vagyok
2013. jan. 18. 15:26
 7/16 anonim ***** válasza:
Én is csak integrált tesztet csináltattam. A Down-ra, és az Edwards szindrómára is 1:50000 lett. Pontosan 33 éves voltam akkor én is! :)
2013. jan. 20. 20:24
 8/16 anonim ***** válasza:
en integralt tesztet csinaltattam, 1:100 lett az eredmeny, utana chorion biopszia, de kiderult, hogy minden rendben, kulonben az afp lett picit alacsony, de szerintem koran vettek le, mert a korhazban meg tok jo lett az eredmeny. 36 eves vagyok, alitolag z nagyon megnyomta az eredmenyt.
2013. jan. 21. 21:48
 9/16 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló! Megkérdezhetem, hogy hány hetesen mentél chorion biopsziára? Mennyi idő alatt lett eredmény? Én is gondolkodom rajta.
2013. jan. 22. 09:58
 10/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én az Istenhegyin csináltattam a kombinált tesztet, aminek 1:649-hez lett a kockázata Down-kórra. Szóval, hasonló cipőben járunk:-( Nekem az ottani biológus azt javasolta, hogy 16. héten négyes tesztet is csináltassak, de nem paráztatott, mivel ez azért még negatív eredmény. De én aggódom bevalollom. Bár a cvs és amnio vetélési százaléka nagyobb, mint hogy downos baba szülessen. Te hogy döntöttél?
2013. jan. 29. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!