Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Esett valaki már teherbe...

Esett valaki már teherbe teljesen lehetetlennek tűnő módon?

Figyelt kérdés

2013. jan. 17. 10:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Még írjatok,ha van történet :)

2013. jan. 17. 23:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát az én történetem nem lehetlen de azért leirom :)

1 év 4 honap alatt védkezés nélkül nem estem teherbe akárhogy is probálkoztunk :)

Aztán aug 14-én külön váltak utjaink a páromtol (nem azért mert nem jött össze a baba hanem egyszerüen ugy döntöttünk nem kellünk egymásnak )

aztán miután haza költöztem nem jött meg a menstruáciom ::)

Kiderült hogy aug6-án megfogant a kicsi baby teljesen véletlenül

Pont akkor amikor már nem is igazán voltunk rajta a témán

Igy hát a volt párom nem hajlando elvállalni h az övé a baby (mással nem voltam rajta kivül)

Azota is külön vagyunk Én 25 hetes vagyok most és egyedül várom a kislányom érkezését :)

Van ilyen is :)

Üdv 25hkm :)

2013. jan. 18. 01:14
 13/14 A kérdező kommentje:

Huh,hát sajnálom,hogy ebben a helyzetben vagy!

Sok ilyen esetet hallottam már,hogy amíg rágörcsöltek a párok,addíg nem sikerült,aztán mikor nem számítottak rá,megfogant a baba!

Olyan nőkkel is beszéltem már,akik egyedül nevelik a gyereküket és azt mondták,hogy soha,egy percre sem bánták meg,hogy van gyerekük és,hogy egyedül kell nevelniük.Hidd el,ha egy baba meg akar születni,akkor jön és Ő jönni akar Hozzád!

Boldog baba várást és sok szerencsét Neked!

2013. jan. 18. 13:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Sajnálom az előttem szóló esetét...de te még mindig szerencsésebb vagy,mert neked ott fejlődik a pici élet a pocakodban.:) és ez egy áldás!! Gondolom hogy nem könnyű!

üdv: 19 hkm

2013. jan. 18. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!