Esett valaki már teherbe teljesen lehetetlennek tűnő módon?
Köszi a válaszokat!
Még írjatok,ha van történet :)
Hát az én történetem nem lehetlen de azért leirom :)
1 év 4 honap alatt védkezés nélkül nem estem teherbe akárhogy is probálkoztunk :)
Aztán aug 14-én külön váltak utjaink a páromtol (nem azért mert nem jött össze a baba hanem egyszerüen ugy döntöttünk nem kellünk egymásnak )
aztán miután haza költöztem nem jött meg a menstruáciom ::)
Kiderült hogy aug6-án megfogant a kicsi baby teljesen véletlenül
Pont akkor amikor már nem is igazán voltunk rajta a témán
Igy hát a volt párom nem hajlando elvállalni h az övé a baby (mással nem voltam rajta kivül)
Azota is külön vagyunk Én 25 hetes vagyok most és egyedül várom a kislányom érkezését :)
Van ilyen is :)
Üdv 25hkm :)
Huh,hát sajnálom,hogy ebben a helyzetben vagy!
Sok ilyen esetet hallottam már,hogy amíg rágörcsöltek a párok,addíg nem sikerült,aztán mikor nem számítottak rá,megfogant a baba!
Olyan nőkkel is beszéltem már,akik egyedül nevelik a gyereküket és azt mondták,hogy soha,egy percre sem bánták meg,hogy van gyerekük és,hogy egyedül kell nevelniük.Hidd el,ha egy baba meg akar születni,akkor jön és Ő jönni akar Hozzád!
Boldog baba várást és sok szerencsét Neked!
Sajnálom az előttem szóló esetét...de te még mindig szerencsésebb vagy,mert neked ott fejlődik a pici élet a pocakodban.:) és ez egy áldás!! Gondolom hogy nem könnyű!
üdv: 19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!