Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Feladjam vagy ne? Annyira lehetetlennek tűnik hogy összejöjjünk. De mikor vele vagyok akkor lehetségesnek sőt teljesen alapnak gondolom. Higgyek még benne?
Bevallani nem merem neki mert tuti elmenekülne. A kölcsönös vonzalomra szeretnék építeni, de itthon annyira lehetetlennek tűnik. Egyenlőre csak a barátnőjének tart.
Adjatok tanácsot légyszi :S
mióta tart ez a kapcsolat?
neki van esetleg barátnője?
van esetleg valami a közétek állhat ami miatt ugy gondolod h nem mondana igent??
hány évesek vagytok?
22 évesek vagyunk, és nincs most senkije, mondjuk nem is volt, mióta ismerjük egymást. Középsuli óta ismerjük egymást. Ami közénk állhat az talán az hogy fél az ezzel járó negatív megítéléstől (ettől mondjuk egy kicsit én is félek)
De annyira egyek vagyunk, és minden annyira passzol. Mit csináljak?
csak kezdeményezni tudsz! te4 mert ő vagy nem mer vagy nem is akar..de inkább nem mer szerintem...
és mi az a negatív helyzet, visszajelzés másoktól amit említettél??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!