Mennyi lesz a tgyás összege? Bővebben lent.
A tgyás százaléka nem változott(70%), csak a táppénz százaléka (70% ról 60-ra), de az is csak azokra vonatkozik, akik aug. 1-je után mentek táppénzre.
A tgyás akkor is ugyanennyi lesz, mint ebben az évben, mert 2009-ben kezdted el, tehát még a 2008-as fizudból számolják. Azoknak fogják a 2009-es évi fizetésükből számolni a táppézt, tgyást, akik 2010 jan 1 után igénylik.
Előző vagyok. Én is bérszámfejtő vagyok, de nem tudok mindent. Itt egy oldal, amit a magyarország.hu-n kívül mindenkinek ajánlok figyelmébe.
(Ez sokkal alkalmasabb az ilyen szakmai kérdésekre, mint ez, itt vannak néha elképesztő válaszok.Ezzel nem a kismamákat szeretném megbántani, de nem lehet mindenki tb-szakértő és sokszor nem is ugyanaz a problémája 2 kismamának, mégis a saját tapasztalataikat tudják csak leírni, ami teljesen normális.)
Minden hiteles infó megtalálható az oldalon és legalul kérdezni is lehet szakértőktől, viszonylag gyorsan válaszol és érthetően elmagyarázza a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!