Nyúlékony, fehér folyás terhesség utolsó heteiben?
Figyelt kérdés
Mitől lehet ez? 37 hetes terhes vagyok, pár napja észrevettem, hogy amikor vécézés után megtörlöm magam, egy ragadós, nyúlékony tojássárgaszerű folyás jön ki. Kb olyan, mint ovulációkor. Ez baj lehet? Ma megyek dokihoz, kérdezzek rá? Vajon közel állok már a szüléshez?2013. jan. 16. 09:56
1/1 sultana válasza:
nekem 2gyermekem van a legkisebb 1 éves lesz jövő héten.szülés előtt nekem is volt folyásom bár nem sárgás.viszont a nyákdugó lehet olyan sárgás barnás ami a szülés előtt lökődik ki és onnantól kezdve vigyázni kell.de nem kell megijedni nem hiszem hogy valami komly.már a 37.hétben vagy mindenképp vigyázz jobban mint előtte.ne emelgess nehezet és ha ma mész dokihoz mindenképpen említsd meg neki.ő jobban fogja tudni.sok sikert a babához és kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!