9. -11. hét körüli terhesség alatt a barna folyás mit jelez?
Azonnal orvos, mí nem késő, mert lehet tudnak még a
Picin segíteni ha időben mész!!!
Nekem is volt 5 hetesen barnás folyásom, és én is körülnéztem az itteni kérdések közt ebben a témában, de nem sokat segített, inkább telefonáltam, vettem a kabátom, és mentem az ügyeletre..
hematómát találtak, utrogestant kaptam, feküdnöm kellett egy hónapig, és minden rendben van eddig úgy tűnik, de lehetett volna más baj is, ezért kell mindenképp valaki, aki megnéz.
Nekem a 12. hétig szinte folyamatosan volt ilyen. Orvosnál is voltam többször is, semmit nem kaptam rá. Magyarázatot sem nagyon. Az egyetlen az volt, hogy a beágyazódáskor keletkezhet egy kis vérömleny, ami kiürül (egyébként az a jó, ha ebben az esetben kiürül, mert ha nem, pont akkor van vetélés, mert nem tud rendesen megtapadni)
Szóval minden eset egyedi, és egyáltalán nem biztos bajt jelez. De mindenképpen orvos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!