Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9. -11. hét körüli terhesség...

9. -11. hét körüli terhesség alatt a barna folyás mit jelez?

Figyelt kérdés

2013. jan. 12. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
orvos!
2013. jan. 12. 20:56
 2/11 A kérdező kommentje:
mielőtt orvoshoz tudnék menni szeretnék erről valamivel többet tudni
2013. jan. 12. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Vetélést! Ne itt írogass, hanem menj kórházba most rögtön!
2013. jan. 12. 21:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze menj orvoshoz, de én azért biztatásként írom, hogy nekem a 8. héten volt, és az ég világon semmi rossz nem történt.
2013. jan. 12. 21:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem is a 8. héttől volt, utrogestant írt fel a doki és nem lett semmi baj. Mindenképpen menj orvoshoz és pihenj sokat!
2013. jan. 12. 21:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Azonnal orvos, mí nem késő, mert lehet tudnak még a

Picin segíteni ha időben mész!!!

2013. jan. 12. 21:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt 5 hetesen barnás folyásom, és én is körülnéztem az itteni kérdések közt ebben a témában, de nem sokat segített, inkább telefonáltam, vettem a kabátom, és mentem az ügyeletre..

hematómát találtak, utrogestant kaptam, feküdnöm kellett egy hónapig, és minden rendben van eddig úgy tűnik, de lehetett volna más baj is, ezért kell mindenképp valaki, aki megnéz.

2013. jan. 12. 21:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem a 12. hétig szinte folyamatosan volt ilyen. Orvosnál is voltam többször is, semmit nem kaptam rá. Magyarázatot sem nagyon. Az egyetlen az volt, hogy a beágyazódáskor keletkezhet egy kis vérömleny, ami kiürül (egyébként az a jó, ha ebben az esetben kiürül, mert ha nem, pont akkor van vetélés, mert nem tud rendesen megtapadni)

Szóval minden eset egyedi, és egyáltalán nem biztos bajt jelez. De mindenképpen orvos...

2013. jan. 12. 21:48
 9/11 anonim ***** válasza:
35%
Nekem is volt mégsem vetéltem el!!!! Pihenj sokat, amennyit csak bírsz, de azért menj el orvoshoz, de nem kell egyből rémisztgetni a kérdezőt!
2013. jan. 13. 06:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdező?
2013. jan. 13. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!