Barna folyás normális lehet?
Ha jól értem,akkor kimaradt a menzeszed már 8 napja.Na most,ha középidőben volt az ovulációd,akkor a beágyazódás már megtörtént,szóval akkor nem lehet beágyazódásos vérzés.Ha viszont a ciklusod vége felé volt,akkor éppen még lehet a beágyazódás miatt.De azt írod,hogy a hüvelyedben nagyon erős a folyás.A beágyazódásos vérzés az csak pár csepp a bugyin és igen sötét színű,lehet akár fekete is.Az a jó,ha sötét és tényleg csak pár csepp,mert akkor az nem menzesz!Ha viszont tényleg nem csak egy-két csepp,akkor lehet,hogy menzesz lesz a vége,lehet,hogy nem marad meg a terhesség.
Ha nagyon nyugtalanít a dolog,akkor vagy az ügyeletet tudom neked mondani,vagy pedig a kórházat.
Remélem nem lesz semmi gond.
22+1 hkm
Akkor december 23.ával lezárult a beágyazódás.És rá 8 napra jelentkezett a barnázás.Hát nem tudom,hogy pontosan mit jelenthet,az is lehet,hogy nem maradt meg a terhesség.Meg nekem eleve az a furcsa,hogy végig negatívak lettek a tesztjeid.Azért 8 nap késés mellett már legalább halvány pozinak kellene lenniük a teszteknek!!Szerintem nem sikerült teherbe esned,csak szimplán késik,mert lehet,hogy sokat stresszelsz,sokat vagy ideges,és most késik csak.
Próbálkozzatok legközelebb,akkor biztos sikerülni fog!!Mióta próbálkoztok??Nekünk harmadik próbálkozásra sikerült,én 23 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!