Kismamák van köztetek olyan aki jár esetleg szoliba?
Figyelt kérdés
annyira gyűlölök hófehérnek lenni. az előző gyerkőcömnél voltam egy párszor,mert akkor volt az esküvőnk, az orvos véleményét kikértem ő azt mondta nyugodtan elmehetek csak ne sok időre.Most nem vagyok annyira bevállalós :) ha megyek 6 percre szoktam2013. jan. 16. 08:43
11/16 A kérdező kommentje:
Persze nekem sem ez a legfontosabb az életemben én abszolút nem is vagyok nagy szolis 2 hetente szoktam elmenni 6 percre, de van úgy hogy 2 hónapig nem megyek.
2013. jan. 16. 13:49
12/16 anonim válasza:
Én sem szeretem, ha fehér vagyok, de nem terhesen sem járok szoliba, féltem a bőröm :)
Viszont ilyenkor télen be szoktam kenni az arcom heti 1-2x barnító krémmel, az egy kicsit segít, hogy ne legyen hullaszínem :)
13/16 A kérdező kommentje:
meg nekem ha fehér vagyok olyan táskásnak néz ki a szemem vagy nem tudom mi ez de nagyon gáz. Fekete a hajam és a fakó bőr nem az igazi sötét hajhoz. Jöhetnek a lepontozások,hogy a terhesség nem szépségverseny stb,de én terhesen is szeretnék ugyan olyan igényes lenni mint nem terhesen.
2013. jan. 17. 13:01
14/16 anonim válasza:
nem attól leszel igényes, hogy szoliba jársz terhesen.. amit az egyik válaszoló írt, hogy barnító krémmel keni magát, azt te is kipróbálhatod. esetleg korrektor a karikás szemre.
15/16 anonim válasza:
Lehet h nem attól lesz valaki igényes, hogy szoliba jár, de ha neki ez jelenti azt, hogy kicsit tett magáért hogy jobban érezze magát, vagy jobb nőnek akkor miért ne???!!! Nem szeretem ezt az álszenteskedést....Most egy két válaszolóra céloztam nem a kérdezőre.
16/16 anonim válasza:
A barnítókrém meg csak egy bizonyos barna alapszínen mutat jól, fehérre rákened foltos lesz, büdös is sztem, meg sárgít nem barnít....előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!