Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Volt köztetek...

Kismamák! Volt köztetek olyan, aki menstruált (csak kicsit máshogy, mint szokott) és közben babás volt?

Figyelt kérdés
2 nap késés után november 11-én megjött, de nem volt annyi, mint szokott (kb. fele max), de jött vér és 3 napig tartott (nem volt darabos, pedig mindig az), majd barna folyás. Azóta folyamatosan szúr a méhem, a melleim vagy viszketnek vagy ma reggel pl. úgy éreztem szétrobbannak, elkap bizonyos szagokra a hányinger, ma reggel pl. semmi szagot nem éreztem mégis elkapott, többet pisilek, fáj a derekam. Ma vagyok a ciklus 8 napján, 2 napja nincs semmi folyás, 4 napja csináltam egy onestep tesztet, de negatív lett. Ami még furább, hogy amikor nemrég babás voltam (sajnos elment) azt álmondtam, hogy egy gyerekhang kiabálja, hogy itt vagyok!!! ma éjjel azt álmodtam, hogy látok egy kisfiút meg egy kislány a nappalinkban és közli a párom, hogy ők a gyerekeink és utána megint kiabált egy gyerekhang, hogy itt vagyunk!!!! Nem görcsölök a babán, most nem is igazán akartam, hogy ebben a hónapban összejöjjön különböző okok miatt, szóval a tüneteket nem képzelem.
2012. nov. 19. 11:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy 2,5 hónapja, amikor babás voltam (sajnos 6 hetesen elment) ugyanígy szúrt.
2012. nov. 19. 11:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Sok kismama menstruál rendesen terhesen is,mégis egészséges babája lett. megmaradt mindent.
2012. nov. 19. 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Én így voltam, annyi különbség volt, hogy 5 nap helyett 3-ig tartott, de ugyanúgy bőséges, piros vérzés volt. Viszont nekem pozitív volt a tesztem, és napról napra erősödött a vérzés alatt is, utána is, most 17 hetes vagyok és minden OK.
2012. nov. 19. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!