Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák van köztetek olyan...

Kismamák van köztetek olyan aki jár esetleg szoliba?

Figyelt kérdés
annyira gyűlölök hófehérnek lenni. az előző gyerkőcömnél voltam egy párszor,mert akkor volt az esküvőnk, az orvos véleményét kikértem ő azt mondta nyugodtan elmehetek csak ne sok időre.Most nem vagyok annyira bevállalós :) ha megyek 6 percre szoktam
2013. jan. 16. 08:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
én nem mennék a helyedbe. Egyik gyerekem terhességénél sem mentem. Ki lehet bírni azt a 9 hónapot..
2013. jan. 16. 08:44
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
nem mennék el . a fény, és a meleg marhára nem tezs jot a babának!
2013. jan. 16. 08:50
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
UI: ennyi erövel a szaunába is elmehetnél! ......
2013. jan. 16. 08:50
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
én sem mennék, a terhesség nem szépségverseny... különben is tél van, ilyenkor nem gáz, ha valaki fehér :)
2013. jan. 16. 08:53
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Tilos a szoli, a szauna és a túl meleg, forró fürdő is. Ne kockáztass!!!
2013. jan. 16. 08:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam terhesen kijött egy csomó anyajegy, egy a hasamon viszketett is és egy éjjel el is vakartam és vérzett is. most 9 hónapos a fiam és nem merek szolizni, egy bőrgyógyászhoz készülök de nem jutok el sajna. Ja az első gyerekkel semmi ilyen problémám nem volt.
2013. jan. 16. 09:03
 7/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

érthető viszont azzal nem értek egyet hogy ugyan olyan mintha szaunázni mennék,mert azért a szoliba nincs 70 fok

2013. jan. 16. 09:14
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
csak más jelelgü hómérsékelt és károsabb fény...nos nem tudom..de nálam egy lapra került a szaunával együtt. nemhiába keltt a strandon is letakarni a pocot ha napoztal (fél árnyékba hiszen felmelegedhet a magzatviz, vérböséget okoz..stb stb
2013. jan. 16. 09:18
 9/16 anonim ***** válasza:
74%

Én imádtam szolizni túlzásba is vittem heti 2-3x 15 percre jártam.De amióta terhes vagyok egyszer sem mentem féltem a pici egészségét!

30 hkm

2013. jan. 16. 09:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagy szolis voltam, de terhesen nem mentem! Pedig én is kifakultam, de nyilván nem ez volt a legfontosabb dolog életemben.
2013. jan. 16. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!