Hányadik napon estetek teherbe? És hány napos a ciklusotok?
Figyelt kérdés
Nekem 26-27 naposak. Még nem jött össze. De úgy érzem a 12. nap lenne a legjobb, mert mikor a 12.-en voltunk együtt éreztem hogy már menszi előtt egy héttel fájdogál a hasam...de végül megjött. talán a megtapadással volt gond. Ovuláció előtti napokon való együttlét eddig sikertelen volt.2013. jan. 15. 23:05
1/14 anonim válasza:
Hogy hányadik napon estem teherbe arról foggalmam nincs, de 2 évig próbálkoztunk. Nekem 35-36 naposak a ciklusaim, lehet ezért is volt nehezebb. Én már úgy voltam vele, hogy biztos meddő vagyok. Aztán meg becsúszott épp amikor nem is vártuk :) :)
2/14 anonim válasza:
28 naposan a ciklusaim. Mindig közép időben sexeltünk, 12-16 napig.
Akkor volt tojás fehérje nyák, ovu teszt is azt mutatta!
Erre a 20. Nap körül eshettél teherbe, minden uh erre utal!
3 év után jött össze
3/14 anonim válasza:
Szia,az én menzim sosem jött időben,viszont utolsó fél évben mindig 33-36 napos volt...igy visszagondolva és visszaszámolva a 16.napon estem teherbe :)Ugyhogy rövidebb ciklusoknál lehet hamarabb kell probálkozni,mivel én is azt hittem hogy lekéstünk,és ime,egy 4 hetes csoda van a pocakomban :) Sok sikert
4/14 anonim válasza:
28 naposak a ciklusaim és a 27. napon jött össze :)
5/14 anonim válasza:
Nekem hosszu ciklusaim vannak,bar ez valtozo.De 4ev probalkozas utan ugy jott ossze hogy pont egy honap volt mikor nem akartam mert terveket keszitettem magamnak...Igy sikerult magatol..:D (57 napos ciklusban a 44.napon..)
6/14 anonim válasza:
27-28 napos ciklusom volt. A 12-14 napig minden nap együtt voltunk.A 3 nap közül valamelyik nap bejött, mert van egy 3 hónapos kisfiam:)
7/14 A kérdező kommentje:
Mi a 9. , 12, 14. napon voltunk együtt ebben a ciklusban. Január végén kiderül minden :)
2013. jan. 17. 22:04
8/14 anonim válasza:
Teljesen rendszeres 28 napos a ciklusom, nézem ovu tesztet óramű pontossággal mutatta az ovut, 5 hónap semmi, Jónás módszerrel számolva mensi utáni 2.-3. nap!!! akkor estem teherbe és az a nemű amit szerettünk volna. Totál bejött, ami számomra hihetetlen volt. 32 hkm
9/14 anonim válasza:
25-26 napos ciklus, és a 11.napon :)
10/14 anonim válasza:
4-es, ez hihetetlen, ilyet még soha nem hallottam!
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!