A Closty-tól 28 napos lett a ciklusotok?
Figyelt kérdés
Nekem 35-38 napra jött meg eddig, számíthatok rá hogy már az első hónapban 28 nap körülire változik?
2x1-et szedtem.
2011. márc. 21. 12:42
1/6 ketteske válasza:
Nekem pont fordÍtva volt. 28 naposak a ciklusaim, és a clostytól 31-32 lett.
2/6 A kérdező kommentje:
31-32 nap még belefér! :-)
De akkor pé-d is eltolódott, ugye?
2011. márc. 21. 14:36
3/6 anonim válasza:
Mikor először szedtem a 23. napon volt pém. Tehát 37 napon jött volna meg ha nem esek teherbe. Most ismét szedtem 18 napon vagyok és még nem volt pém...
4/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ha a 14. napon csak néhány közepes méretű tüszőt látott a doki, akkor még nincs minden veszve, ugye? Bár nem ragaszkodom a 28 napos ciklushoz, ha meglesz az eredménye:-) Sőt,nem is akarok már menstruálni legalább 9 hónapig. :-)
2011. márc. 21. 17:51
5/6 ketteske válasza:
Első vagyok. Nekem a closty 2-3 nappal kitolta a pé-t. Középidőben még csak 9mm petéim voltak, aztán a 18. napra értek meg. Hajrá!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszoltál! Akkor kicsit megnyugodtam. :-)
2011. márc. 23. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!