Nem emlékszem a nevére bocsi (már 2,5 éve volt). Az akkori leleteimet meg nem találom most hirtelen. Talán Pető doktor úr...de nem vagyok biztos.
2013. jan. 15. 20:27
12/19 anonim válasza:
A 6-os válaszoló vagyok. Ha érdekel, az én dokim neve Dr. Harsányi Lehel
Tényleg igazán kedves orvos! :)
2013. jan. 15. 21:06
13/19 anonim válasza:
Nekem mindig bennt van. A doki előtte vizsgál meg. De magán doki ugyhogy sztem. azért.
2013. jan. 15. 21:36
14/19 anonim válasza:
Mármint ugy értem hogy a vizsgálat alatt is bennt van a párom nem csak uh-kor.
2013. jan. 15. 21:37
15/19 anonim válasza:
Holnap megyek pont a Mávba 18. heti uh-ra és úgy tudom bemehet. Már várom és kíváncsi vagyok nagyon!
Kedves kérdező, te mikor mész?
2013. jan. 15. 22:32
16/19 anonim válasza:
Én is a MÁV-ban szültem 2011-ben. Nekem az ultrahangot nem az orvosom csinálta, hanem a szonográfusok (2 hölgy, egyikük Ágika, a másik neve most nem jut eszembe, talán Margó?). Bármikor bejöhetett a férjem, ha éppen ott volt ő is.
Egyszer eljött velem anyukám, őt is simán beengedték.
2013. jan. 15. 22:55
17/19 anonim válasza:
sziasztok, mindkettőtöknek köszönöm a választ.
6.:
Dr Harsányi Lehelnek nagyon jó híre van, csupa jót hallottam róla. Korábban a Szent Imre kórházban volt, ha jól tudom. Ott próbáltam felkutatni, ezek szerint átjött a MÁV-ba... Te amúgy is hozzá jársz vagy csak az uh-t végezte ő? ha hozzá jársz,hova? magánrendelésre vagy sztk-s keretek között?
bocs a sok kérdésért, de sokat segítene néhány infó. éppen orovsváltás közben vagyok.
2013. jan. 16. 01:01
18/19 anonim válasza:
A 18 hetes UH-n voltam nála. Hihetetlenül kedves volt. Nagyon alaposan megvizsgálta a babát, mutatott mindent. Még az arcát is úgy megmutatta a babának, hogy azt még 4D-n sem tudták ilyen jól! Persze az a géptől is függ. De nagyon ügyes doki. Mindent jól magyarázott is. Az apukával is nagyon rendes volt. Meg sem kellett kérdezni, mind2nket behívott magától. Neki is mutatott mindent. Ha telne rá megfodtam volna. Amúgy sztk-s rendelésre járok. Hát van különbség... Pár dokinál voltam már. De őt nagyon tudom ajánlani, hiába voltam csak egyszer. Akik ott ültek kinn a várakozóba ők is nagyon mondták, hogy nagyon jó orvos!
2013. jan. 16. 14:03
19/19 anonim válasza:
Ma voltam 18. heti uh-n, mint ahogy már fent írtam, hogy készülök a MÁV-ba és pont Harsányi Lehel doktor úr végezte a vizsgálatot. Csak megerősíteni tudom az előttem szóló véleményét, hogy nagyon kedvesen és részletesen elmondott mindent, bár kérdezni kellett, magától nem nagyon nyitotta ki a száját :) Amúgy nem ismerem, de ezek alapján szimpatikus volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!