A lányomat most küldték NST-ről ultrahangra,36 hetes, a papírján az szerepel, hogy laza uteruhs. Mit jelent? Van ok az aggodalomra?
Figyelt kérdés
#lazaság #utheruhs
2013. jan. 11. 11:32
1/5 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy azt jelenti: laza méh, tehát nem görcsöl, nem keményedik. Jót jelent!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,,igen én is ezt találtam róla,,
csak nem értem miért küldik ez miatt ultrahangra...
2013. jan. 11. 11:42
3/5 anonim válasza:
Kedves kérdezö!Kedden voltam az elsö NSTmen és engem is elküldtek utána h nézzenek nálam áramlát utána meg mégegy NSTt.Nagyon megijedtem mert a baba sokat mocorgot meg a szive is szépen vert,nem értettem.Kiderült h pont azért küldtek mert annyit mozgott h nem látták rendesen a szívének a müködését rendesen.UHt azért csináltak mert az biztosabb mint az NST.Mert ott ugye látják is h a baba hogy érzi magát.Lehet ugy gondolják h lehet h a lányodnak fájás gyengesége van(enyhék a méhösszehúzódások-megnehezíti majd a tágulást.)szerintem ezt nézik neki UHn valahogy.De ha van is neki ilyen az se feltétlen hatalmas probléma mert van még 4hete h ez beáljon.:)ugyhogy szerintem semmi baj nincsen.Ha lenne azt ugy is mondják.Jó babavárást!!!:)
4/5 anonim válasza:
Nálunk 36 hetesen mindenkire ránéznek uh-gal is Nst után, akkor is, ha minden rendben van. Megnézik, hogy fejvégi fekvésű-e a baba, mérnek 1-2 adatot, esetleg áramlás vizsgálatot is csinálnak, méhszáj állapotát is le tudják ellenőrizni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!Azóta kész az ultrahang,,aztmondták minden rendben,,csak szegénykém megijedt,,hogy valami probléma van,,hisz nem rég volt uh.-on.3-as válaszoló,,Neked is jó babavárást:))
2013. jan. 11. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!