Kinek mi a véleménye a programozott császárról?
Az elsö lányom is császárral született,bár az nem volt programozott.
Lenne lehetöségem megpróbálni,most rendes úton is,de félek,ezért inkább a programozott császár mellett döntöttem.
Van aki valamivel meg tud gyözni az ellenkezöjéröl???
Én azért megpróbálnám a helyedben simán. Még az is lehet hogy sikerülne! azért nagy élmény simán szülni ( nekem 3 babám van mind simán született) tehát veszteni nem veszíthetsz ha "rosszabbra" fordul vagy látják hogy sehogy nem lesz abból sima szülés, akkor még mindig jöhet a császár.
De persze a te döntésed. Én csak a barátnőimből indulok ki (2 is szült nemrég második ill. harmadik babát) és meg se próbálhatták simán megszülni mert ünnep jött és a doki túl akart lenni a műtéten. :(
Sajnálják hogy nem kísérelhették meg azért. Egyébként annyi volt az ok hogy az elsőnél nem tágultak na de honnan tudni hogy a másodiknál-3.nál se fognak? Ezt így előre nem lehet megjósolni szerintem.
Én a kisfiamat programozott császárral szültem a saját egészségügyi problémám miatt, de így is 13 órát vajúdtam, mert pont este indult be a szülés, és meg kellett várnom a reggelt, mire összeállt a csapat. Közölték, hogy nincs vészhelyzet, nem fog kipottyanni a gyerekem, így ráérünk reggelig, nem fog miattam egy egész orvosi csapat összeállni az éjszaka közepén, de nem is volt gond hála Istennek.
Most a második babámat várom, de most is császárral fogok szülni. Persze, én is vágynék azért rá, hogy megtapasztalhassam a természetes szülés csodáját, de nekem az a fontos, hogy egészségesen jöjjön a világra, és nem az, hogy hogyan.
Totál ki tudok az olyanokon akadni, akik minden áron hüvelyi szülést akarnak, nem számít, hogy veszélyes esetleg, mint például a Geréb Ágnes féle otthon szülők, akiket lecsukatnék legszívesebben, mert veszélyeztetik a gyerekük életét, épségét....Ez viszont már nem ide tartozik, csak nekem ők jutottak az eszembe, mint fanatikus hüvelyi szülés pártiak. Szerintük az már nem is szülés, akit megcsászároznak.
Köszönöm mindenki válaszát,kár hogy vita lett belöle,kíváncsi lennék kedves elsö gondolatmenetére ha esetleg császározni kéne,akkor is a természetes utat választaná e vagy otthagyná a gyerekét mert nem szenvedett meg érte eléggé.
Esetleg egész életében máshogy nézne rá,mert nem volt képes természetes úton kibújni?
A lányunkat a császár után az apja kapta meg elöször,csak utána én,persze miután kivették megmutatták nekem is.
Nem biztos hogy emiatt,de nagyon jó a kapcsolatuk,sokat játszanak együtt,de nem érzem,hogy velem nem lenne ugyanolyan jó a kapcsolat.
Szerintem ahogy írta is valaki,a szülés után jön csak az igazi feladat,ott van esélye minden kedves anyukának jó kapcsolatot kialakítani a gyermekével,szerintem nem a szüléstöl függ.
Csak arra lettem volna kíváncsi hogy érdemes e megpróbálni természetes úton,bár most már látom ezt nekem kell eldöntenem.
:)
Első, te egy igazi hős vagy!Mondhatni példátlan, egyedülálló, lenyűgöző:)
Csak arra kell vigyázni, hogy a te fajtád ki ne haljon...mert mi lesz akkor az emberiséggel...
hősök márpedig kellenek...
Hmmm, és Te ismered azokat a nőket, akik bármilyen okból kifolyólag császárral szülték meg gyermeküket?
Netán még a fájdalmukat is átélted amit a "műtét" után éreztek?
Sőt, továbbmegyek, azt is megélted talán, hogy mennyire kötődik babájuk szülés után hozzájuk illetve fordítva???
CSAK, mert Te szintén határozott véleményt formálsz olyan dolgokról amikről fogalmad sincs, ugyanis tudtommal, még csak az egyik oldalon álltál!
Hölgyeim teljesen felesleges egymást sértegetni, és feleslegesen bántani. A kérdés eredetileg az volt, hogy: Kinek mi a véleménye a programozott császárról?
Mindenki leírta a magáét, és ezek a vélemények bár nem egyeznek, de ezért nem kell egymást bántani!! Egymást meggyőzni úgy sem fogjátok tudni,akkor meg felesleges tovább ragozni a dolgot..
Első te milyen csökevényesen buta vagy,atya ég!!!!!!!!
Egy természetesen szült nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!