Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtudni a nemét vagy meglepet...

Megtudni a nemét vagy meglepetés baba legyen?

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok. Már meg tudták volna mondani, de akkor egyedül voltam az uh-n és egyébként is úgy gondoltam, hogy milyen izgalmas az, ha csak szülésnél tudom meg. Már van egy kislányom, így nem is nagyon tudom megélni ezt a terhességet. Ezért is gondoltam arra, hogy legyen meglepi baba. Viszont a férjem szeretné tudni és "meg is engedtem" neki, hogy a 28 hetes uh-n megtudja. De mostanában nagyon elbizonytalanodtam magamban is. Lehet, hogy nem bírom ki a végéig? A helyemben inkább ti is megtudnátok a 28. héten vagy kibírnátok a szülésig? (Nincsenek uni ruháink, csak lányosak)
2013. jan. 15. 13:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%

Igen,tudtam.Nekem is fura volt néha,de még halvány megérzésem sem volt,és örültem neki.Nyilván az is közrejátszott,hogy sokat szenvedtünk azért,hogy Ő legyen,és csak az érdekelt,hogy megvan-e keze,lába,szíve,agya,egyéb részei,és egy kicsit sem,hogy mi van a lába között:)

Írták többen,hogy fontos lenne tudni a babaszoba színét,nekem ez nem volt fontos abszolút uniszex volt mindene(a rózsaszíntől eleve kiráz a hideg),és hogy hogyan szólítsd.Nos neki is volt neve,beceneve,amin mindenki hívta,így ez sem okozott problémát,mert pl. hiába tudtam volna előre,hogy fiú,és eldöntjük a nevét,fél éven keresztül mondjuk Petikének hívjuk,és szülés után ránézünk,és azt mondjuk,nem Petikés,hanem inkább Attilás,akkor az ugyan olyan,mintha fiú néven szólítod a kislányt.

De ez csak egy vélemény,és neked a szívedre kell hallgatnod.Ha bizonytalan vagy,inkább tudd meg(ha ő is akarja:))

2013. jan. 15. 14:51
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

ondjuk,nem Petikés,hanem inkább Attilás,akkor az ugyan olyan,mintha fiú néven szólítod a kislányt.

ezzel én nem értek egyet....egyáltalán nem ugyan olyan a kettő szerintem!!!!

2013. jan. 15. 14:54
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem is kell egyetértened,nem azért írtam.Ez az én saját véleményem,nem kell szeretni,de mivel kérdeztek leírtam,de akkor megpróbálom másképp:nem szerencsés egy magzatot konkrét néven szólítani,mert nem biztos,hogy tényleg az lesz a neve.
2013. jan. 15. 15:10
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
jól van ,azért ne sértődj meg!!!....de azért az h fiú vagy lány nagyobb differencia....
2013. jan. 15. 15:13
 25/32 A kérdező kommentje:
Mi az elsőt is már a kezdetektől a nevén szólítottuk. Akkor kislányt éreztem, meg arra is vágytunk. Már amikor pozitívat teszteltem, tudtam mi lesz a neve. Akkor is 1 fiú és 1 lánynév volt kiválasztva. 90%-ban a lány néven szólítottuk. 24 hetesen tudtuk meg, hogy tényleg lány lesz. Na persze ezt nem azért írom, hogy akkor biztos most is jók a megérzéseim, csak azért, hogy bizony fura vagy sem, már az elsőnél is ezt csináltuk.
2013. jan. 15. 15:19
 26/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tuti nem bírnám ki szülésig,ha van mód megtudni a nemét.Első babámat várom és terhesség előtt valamint a terhesség elején is végig úgy éreztem,hogy fiú.A nyakamat tettem volna rá:) Aztán a 12.héten azt mondták,hogy ha tippelni kéne,lányt mondanának,de nem nagyon hittük el,majd a 16.héten 80%-os kislánynak mondták és azóta folyamatosan lány:) Örülök,hogy tudom a nemét,mert nem mindegy,hogy fiamként vagy lányomként gondolok rá.És így legalább bátran megvehettem a rózsaszín kardigánt,amit kisfiúra nem adnék..:)

2013. jan. 15. 18:45
 27/32 anonim ***** válasza:
Én már a 12. hét után meg voltam bolondulva, a várakozástól. Ha jól emlékszem 18 hetesen tudtam meg 4D-n! :)
2013. jan. 15. 19:49
 28/32 A kérdező kommentje:
Újra itt vagyok. Rábeszéltetek, hát megkérdeztem. És meg is mondta volna a doki, hogy fiú-e vagy lány, de nem mutatta magát. Na erre mondjatok valamit! :) Már csak 1 uh van a 38. héten, már ha addig meg nem szülök. Most is azt mondjátok még, hogy kérdezzem meg a finisben?
2013. márc. 13. 14:35
 29/32 anonim ***** válasza:

Szégyenlős a drága:D

Most még inkább azt mondom,hogy ne.Hidd el,tényleg nagy élmény,hogy csak a végén tudod meg.

2013. márc. 13. 14:42
 30/32 anonim ***** válasza:
Most olvasom a kérdést, fiú lett végül, vagy lány? :)
2014. ápr. 29. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!