Megtudni a nemét vagy meglepetés baba legyen?
fiúnéven szólítjátok a babát mikor még nem is tudjátok a nemét ???? .....szerintem ez kicsit korai....attól h fiút érzel nem biztos hogy az lesz !!!
és ez olyan mintha egy újabb lány nem lenne elég jó....gondolom azért vártok inkább fiút mert lányotok van....
szerintem ennek nincs értelme......
ha ennyire beleélted magad h fiú akkor inkább derüljön ki 28 hetesen h mi lesz .....
ez nekem is fura. nem jó egy bizonyos energiát, jelent esetben férfit küldeni a gyerek felé, mikor nem tudod milyen nemű.
egyik ismerősömék fiáról végig azt mondták lány lesz, volt lányneve, lánycuccai, ment a kislányom öngyömböngyöm, de mégis kukaccal született. most 13 éves a fiú, én már várom, mikro jelenti be, hogy meleg, mert egyértelmű.
nem állítom, hogy a kislányos babusgatástól a terhesség alatt, de ki tudja...
Férjem kezdte, aztán én is átvettem. Én nem akartam a nevén szólítani. Néha azért amikor megkérdezi, hogy alszik-e a fia akkor hozzáteszem, hogy vagy lánya.
Szóval azt mondjátok, hogy akkor inkább tudjuk meg mindketten, mert nem tudunk elég semlegesen hozzáállni?
utolsó tök igazad van!!!!!
szerintem is rossz a babának(jelen esetben ha mégis lány) fiúként rágondolni!!!!
a másik h akkor a férjed továbbra is Józsikának fogja hívni a babát holott tudja h lány ???? vagy átvált egy lány névre amiből meg neked is kiderül majd a dolog....??
Én pont ezért szeretném majd tudni a nemét. A nevén akarom majd szólítani és biztos vagyok benne, hogy másként fogok hozzá beszélni, ha kislány lesz, és másként ha esetleg fiú. Én nem bírnám kivárni a szülésig.
Az viszont tényleg érdekes, hogy fiú névvel illetitek, mikor még nem tudjátok a nevét...
igen!!!
ez tényleg annak való aki semlegesen tud hozzá állni !!!
nem gondol konkrét nemre!!!
Kedves moira!!!
szerintem is kérdezd meg a baba nemét legközelebb mert ez így nem jó....kisfiúnak hívni egy babát aki kislány is lehet még nekem kicsit groteszk :)))
Köszönöm mindenkinek! Mondjuk én nem érzem groteszknek, de persze ez azért lehet, mert nem egy kívülálló vagyok :D
Aki írt ide és bírta szülésig, az tényleg semlegesen tudott gondolni a babájára? Egyáltalán nem húzott egyik irányba sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!