Volt közöttetek valaki, aki már elkönyvelte magának, hogy "na, ebben a hónapban sem jött össze a baba", és nagy meglepetés érte?
én :)
tegnap történt az eset. de már itt eldicsekedtem sokszor, na megteszem még1* :)
szóval: nagyon nem hittem benne, nem is éreztem semmit, csal a szokásos menstruáció előtti dolgokat. eztán elegem lett, mondtam magamban, hogy nem bírom ezt a feszültséget. inkább tesztelek egy negatívat, csak legalább azt tudjam biztosra.
és az állam is leesett, szinte egyből kezdett kijönni a második csík és egyértelmű 2 csíkos lett.
azóta se tértem teljesen magamhoz :)
és nekünk is 3. hónap, dettó ugyanez, ahogy te is le írtad.
szóval ne add fel, sok mindenkinek ilyenkor még tünete.
a ciklusaim általában hosszabbak 35-36, de 42,49 is volt :(
viszont ebben a hónapban, ha nem lett volna baba, akkor egy szabályos 28 napos ciklus lett volna (ovu teszt miatt tudom. néha szokott lenni 28 napos ciklusom, de ritka. lehet, hogy emiatt sikerült ebben a hónapban a baba, mert minden körülmény ideális volt)
10:53
Szia!
Most nagyon örülök amit írtál,mert mindenhol azt írják,mondják,hogy 35 napnál hosszabb ciklusnál már biztos hogy nincs peteérés,vagy ovuláció.Erre itt pedig sokszor olvasom,hogy ilyen hosszú cklusokkal teherbe estek.Nekem is sajnos 38-42 napos az átlag,de van hogy 58-64 napra is 'elcsúszik'egy évben kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!