Hogy érzi magát egy 35 hetes kismama? Többi lent.
11/17 A kérdező kommentje:
Jujj, hát nem túl jó kilátások.. :) Azért reménykedem benne, hogy június első hete még nem lesz az az őrült kánikula... Vagy mindegy? :/
Majd kiderül.. Lehet,hogy Te szuperül fogod érezni magad és tele leszel energiával,nem lehet tudni.. :) Talán meleg sem lesz annyira,bár ki tudja. Azt a fél órát ki lehet bírni állva,nekem pl.terhesgondozáson sosem volt ülőhelyem,így állnom kellett. Hát,nem a legjobb,a végén már bunkó mód az asztalra ültem,mert nem bírtam. Vigyázz magatokra és boldog babavárást!:)
2013. jan. 28. 22:10
Én alapban simán bírom a 35 fokos, tűző meleget, sőt nekem az az igazi nyári idő. Tavaly nyáron voltam terhes. Az igazi kánikulában a lakásból olyan este 9 körül tudtam kimenni levegőre. Addig csak a lakás leghűvösebb pontján tudtam létezni. Volt olyan nap, hogy annyira izzadtam, enni nem tudtam a nagy melegtől, hogy három nap alatt lefogytam másfél kg-ot. Pedig egyébként alig látszott rajtam, hogy terhes vagyok. Hivatalosan 5,5 kg-ot híztam egész terhességem alatt. De ez csak azért ennyi, mert a saját súlyomból folyamatosan fogytam a nyár folyamán. 7 hónaposan többen is mondták, hogy "azta de vékony vagy". Én meg nem győztem magyarázkodni, hogy igen, megvisel az időjárás. Folyamatosan keményedtem, napi 6db magneB6 mellett spiropent is kellett szednem, annyira rossz volt a helyzet. De vannak ellenpéldák is. Szerencsére van, akinek meg sem kottyan a nyári terhesség.
2013. jan. 29. 13:59
35 hetesen nagytakarítottam itthon, de nagyitempoban:) és alig vártam a végét már, nem bántam volna, ha már itt van! éjszakázni nem bírtam volna, ráadásul állandoan wc-re jártam., dagadtak a lábaim..végul 38. héten jott is a babaa.
3 lagzit abszolváltam a terhesség alatt, az utolsot 27 hetesen, majd elaludtam..
viszont voltam már lagziban, ahol egy pocakos vendég (lehetett akár 35 hetes is) reggelig bulizott, de tenyleg.
2013. ápr. 16. 23:10
15/17 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam még, hogy azért tartok tőle igazából,mert 100km-re leszünk innen..
Nem akarlak elkeseríteni, ettol a távolságtol én is tartanék kicsit..Lehet, tul aggodos voltam, de ha valahova kimozdultunk, mindig azt néztem, van-e a kozelben kórház:)
az elso terhességemnél 35 hetesen már másodszor voltam kórházban magas vérnyomás miatt.
A terhesség utolso heteiben már elég sokminden elojohet, de ugyanakkor az is lehet, hogy tiszta szuperul fogod érezni magad, és meg sem kottyanik majd:)
utolso voltam
2013. ápr. 16. 23:19
17/17 A kérdező kommentje:
Én is elég parás vagyok sajnos. Előtte való nap mindenképp megnézetem magam az orvosommal és kikérem a véleményét. Gyakorlott anyukák biztos nem paráznak ennyire, végülis bő egy óra az út..
Kapcsolódó kérdések: