Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem tudok megnyugodni?

Miért nem tudok megnyugodni?

Figyelt kérdés
Miért nem tudok megnyugodni?Eddig azért voltam ideges hogy sikerüljön teherbe esnem, ugy tűnik sikerült, és most azért vagyok feszült hogy minden rendben legyen, nehogy rendellenességel szülessen a baba mit tegyek hogy boldog várandóságom legyen mert ezek a gondolatok örjitőek.
2007. szept. 7. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden kismamában felmerül,hogy beteg lehet a babája.

Ha idegeskedsz,azzal a babádnak ártasz.

Ne is gondolkodj ilyen dolgokon,inkább azon,talán fiú vagy lány???

próbálj ilyenkor a háztartásra gondolni,vagy a munkádra.

E`n is sokat gondolkoztam ezeken a dolgokon,de elmúlt.

Gratula a babához.21.hetes kismama.

2007. szept. 7. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen aggodó voltam, aztán elkezdtem járni egy kineziológushoz. Sokat segitett, feloldotta a régi születésem előtti stresszeket is. És ne idegeskedj mert ezt a baba is megérzi, inkább beszélgess a kisbabáddal ez neked is jót fog tenni és a kicsinek is.
2007. szept. 7. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az orvosi vizsgálatok úgy vannak felépítve, hogy minden terhességi időszakban meggyőződjenek arról, hogy minden rendben van-e. Pl. első UH: van-e szívverés, benne van-e a petezsákban... első vérvétel, milyen anyagok hiányoznak a szervezetedből, azt pótolni kell, ha van ilyen, nyaki redő vizsgálat (első kórházi UH) itt kizárják a Down-kórt, apa-anya vércsoport-vizsgálat, nincs-e "összeférhetetlenlenség", ha igen, akkor a baba születés után kap egy injekciót, 4D ultrahang - érdemes elmenni, mert kivülről nézik meg a babát, nem fog-e pl. nyúlszájjal születni, mert akkor születése után rögtön ott lesz egy spec. orvos, aki megműti...

Bíznod kell abban, hogy csodálatos gyereket hordozol a hasadban, aki épp olyan, mint Ti, a szülei :)

2007. szept. 7. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnos ez természetes dolog. Én is sokat aggódtam, de mindig azt mondogattam magamnak, hogy jók a vizsgálati eredmények és nem kell aggódnom. Én a helyedben minden vizsgálatot elvégeztetnék a helyedben, akkor biztos megnyugodnál. Ha sokat aggódsz akkor tényleg ártasz a babának. Ha elég idős terhes leszel menj el 4d ultrahangra is hogy láthasd a kicsit. Nekem már csak egy hetem van hátra a szülésig, de már alig várom, hogy kinn legyen a kislányom és a doki azt mondja egészséges kisbaba. Látod még a 39-ik héten sem múlik el az aggódás.

Minden rendben lesz, ha az eredményeid nem abnormálisak. Sok sikert a babához.

2007. szept. 8. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A terhesség idegességgel is jár,de megkell találd a módját,hogy relaxálj kicsit.Pl.gyakran hallgass nyugtató zenéket és gondolkodj többet a baba nevén.Minden rendben lesz meglátod,idegesség nélkül is.Menj el baba ruhát vásárolni,és megfeledkezel a gondolatokról.Egy 18 hetes kismama.

2007. szept. 10. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!