Miért nem tudok megnyugodni?
Minden kismamában felmerül,hogy beteg lehet a babája.
Ha idegeskedsz,azzal a babádnak ártasz.
Ne is gondolkodj ilyen dolgokon,inkább azon,talán fiú vagy lány???
próbálj ilyenkor a háztartásra gondolni,vagy a munkádra.
E`n is sokat gondolkoztam ezeken a dolgokon,de elmúlt.
Gratula a babához.21.hetes kismama.
Az orvosi vizsgálatok úgy vannak felépítve, hogy minden terhességi időszakban meggyőződjenek arról, hogy minden rendben van-e. Pl. első UH: van-e szívverés, benne van-e a petezsákban... első vérvétel, milyen anyagok hiányoznak a szervezetedből, azt pótolni kell, ha van ilyen, nyaki redő vizsgálat (első kórházi UH) itt kizárják a Down-kórt, apa-anya vércsoport-vizsgálat, nincs-e "összeférhetetlenlenség", ha igen, akkor a baba születés után kap egy injekciót, 4D ultrahang - érdemes elmenni, mert kivülről nézik meg a babát, nem fog-e pl. nyúlszájjal születni, mert akkor születése után rögtön ott lesz egy spec. orvos, aki megműti...
Bíznod kell abban, hogy csodálatos gyereket hordozol a hasadban, aki épp olyan, mint Ti, a szülei :)
Szia!
Sajnos ez természetes dolog. Én is sokat aggódtam, de mindig azt mondogattam magamnak, hogy jók a vizsgálati eredmények és nem kell aggódnom. Én a helyedben minden vizsgálatot elvégeztetnék a helyedben, akkor biztos megnyugodnál. Ha sokat aggódsz akkor tényleg ártasz a babának. Ha elég idős terhes leszel menj el 4d ultrahangra is hogy láthasd a kicsit. Nekem már csak egy hetem van hátra a szülésig, de már alig várom, hogy kinn legyen a kislányom és a doki azt mondja egészséges kisbaba. Látod még a 39-ik héten sem múlik el az aggódás.
Minden rendben lesz, ha az eredményeid nem abnormálisak. Sok sikert a babához.
Szia!
A terhesség idegességgel is jár,de megkell találd a módját,hogy relaxálj kicsit.Pl.gyakran hallgass nyugtató zenéket és gondolkodj többet a baba nevén.Minden rendben lesz meglátod,idegesség nélkül is.Menj el baba ruhát vásárolni,és megfeledkezel a gondolatokról.Egy 18 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!