Terhesen baj ha megcsíp egy vagy több méhecske?
Párom méhészkedik és nemsokára próbálkozunk a babával,ha minden jól megy nyáron terhes is leszek és az érdekelne,hogy tudok-e neki segíteni a munkában terhesen? sajnos ezzel jár a méhcsípés is és szeretném tudni,hogy ártana-e a babának?
calcimusc-ot szoktunk inni ilyenkor és azt sem tudom,hogy ilyen esetben majd lehet e?
Jah és mégegy kérdés: a bogarak lárváihoz is hozzá nyúlok akarva akaratlanul is.Fertőzésnek van így esélye? Vagy inkább ne csináljam ezt terhesen majd?Mert ha nem szabad akkor inkább a közelükbe sem megyek!
Engem is megcsípett egy az ősszel és bepánikoltam. Megkérdeztem a dokit, semmi baj nem lesz. Ha nem vagy TE allergiás rá, akkor ne félj, a Babának semmi baja nem lesz! :)
39 hetes km :)
Szia engem 30 hetesen csípett meg egyszerre 16-17 db (pedig nem is méhészkedünk...) elmentünk dokihoz adott calcimusc injekciót azt mondta ha nincs allergiás reakció akkor nincs semmi gond. Azért az ilyen esetekre írt fel egy dobozzal :-)
Azóta már betöltötte a 3 hónapot a kislányom és szerencsére semmi baja :-)
Bocsi, hogy itt kérdezek.
De mi van, akkor ha valaki allergiás is rá? Akkor lehet baja a babának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!