Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen baj ha megcsíp egy...

Terhesen baj ha megcsíp egy vagy több méhecske?

Figyelt kérdés

Párom méhészkedik és nemsokára próbálkozunk a babával,ha minden jól megy nyáron terhes is leszek és az érdekelne,hogy tudok-e neki segíteni a munkában terhesen? sajnos ezzel jár a méhcsípés is és szeretném tudni,hogy ártana-e a babának?

calcimusc-ot szoktunk inni ilyenkor és azt sem tudom,hogy ilyen esetben majd lehet e?

Jah és mégegy kérdés: a bogarak lárváihoz is hozzá nyúlok akarva akaratlanul is.Fertőzésnek van így esélye? Vagy inkább ne csináljam ezt terhesen majd?Mert ha nem szabad akkor inkább a közelükbe sem megyek!

2013. jan. 15. 11:19
 1/7 Jégtánc ***** válasza:
Ezt inkább az orvostól kellene megkérdezni:)
2013. jan. 15. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Engem is megcsípett egy az ősszel és bepánikoltam. Megkérdeztem a dokit, semmi baj nem lesz. Ha nem vagy TE allergiás rá, akkor ne félj, a Babának semmi baja nem lesz! :)

39 hetes km :)

2013. jan. 15. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem is csípett meg méh nyáron, ráadásul a hasamon, 36 hetes terhesen. Nem lett baj belőle. De azért kérdezd majd meg a nőgyógyászt.
2013. jan. 15. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia engem 30 hetesen csípett meg egyszerre 16-17 db (pedig nem is méhészkedünk...) elmentünk dokihoz adott calcimusc injekciót azt mondta ha nincs allergiás reakció akkor nincs semmi gond. Azért az ilyen esetekre írt fel egy dobozzal :-)

Azóta már betöltötte a 3 hónapot a kislányom és szerencsére semmi baja :-)

2013. jan. 15. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy itt kérdezek.

De mi van, akkor ha valaki allergiás is rá? Akkor lehet baja a babának?

2013. jan. 15. 12:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Azok akik eddig írtak szerencsések. Igen lehet bajod, ha terhesen megszúr egy méhecske. Megindíthatja a szülést, elvetélhetsz tőle. (Ezt jó nevű méhészettel foglalkozó női oktató mondta méhésztanfolyamon!) Az én párom is méhészkedik, és engem nem engedett segíteni onnantól, hogy terhes lettem. Plusz a ruhában megfősz nyáron. :)
2013. jan. 15. 15:05
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!akkor inkább nem megyek közéjük!
2013. jan. 15. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!