Kedves Kismamák. Kinek görcsölt a hasa de mégsem jött meg, majd pozitívat tesztelt?
Figyelt kérdés
2 hete szilveszter éjszaka,egy romatikusat teleltünk párommal és lehet hogy baba csúszott be aminek nagyon örülnénk.35 naposak a ciklusaim kb.Az együtlét után 1és 1,5 hétre csináltunk tesztet ami negatív lett.de most 33. nap este görcsöltem azt hittem meg fog jönni de nem jött meg 34. nap este fájta derekam. ma vagyok 35 napban de nem jött meg és nem is érzem hogy meg akarna jönni. semmit. Lehet ,hogy még is baba van a dologban? Ha tesztelek ma napközben,kimutatná az eredményt?Vajon terhes vagyok?Jó lenne :D nagyon örülnénk :)2013. jan. 15. 10:39
21/23 A kérdező kommentje:
De ultrahangozott és nem látott babát,de egy két kisebb cysta volt. de mondta hog tudjuk hogy nállam a hosszú ciklus és a cysta normális. 35-40 nap. és volt már cystám. de mivel nem védekezünk nem kizárt a terhesség is. még 3 napig szedem. utánna ha egy héten belül nem jön meg időpontot kérek és valószínűbb a terhesség. de mndta hogy lehet hogy még kicsi és nem lehet látni... majd kiderül. tesztelni nem teszteltem. mert úgy hiszem a cysta miatt nem jön meg. de legalább nagyon fogok örülni ha kiderül hogy terhes vagyok. így meg nem élem bele magam.
2013. febr. 1. 12:42
22/23 A kérdező kommentje:
és most vagyok az 50 napban.
2013. febr. 1. 12:43
23/23 A kérdező kommentje:
Megjött :(
2013. febr. 10. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!