Kedves Kismamák. Kinek görcsölt a hasa de mégsem jött meg, majd pozitívat tesztelt?
Figyelt kérdés
2 hete szilveszter éjszaka,egy romatikusat teleltünk párommal és lehet hogy baba csúszott be aminek nagyon örülnénk.35 naposak a ciklusaim kb.Az együtlét után 1és 1,5 hétre csináltunk tesztet ami negatív lett.de most 33. nap este görcsöltem azt hittem meg fog jönni de nem jött meg 34. nap este fájta derekam. ma vagyok 35 napban de nem jött meg és nem is érzem hogy meg akarna jönni. semmit. Lehet ,hogy még is baba van a dologban? Ha tesztelek ma napközben,kimutatná az eredményt?Vajon terhes vagyok?Jó lenne :D nagyon örülnénk :)2013. jan. 15. 10:39
11/23 A kérdező kommentje:
holnap tesztelek :)
2013. jan. 18. 19:48
12/23 A kérdező kommentje:
de az normális hogy semmit nem érzek. se nem szédülök nem fáj a cici stb... remélem holnap pozitív lesz. és ha igen akkor itt is marad velem a baba. mert sajnos az előző elment kb 1,5 éve . igyekszem most erre a terhességre ezt nem kivetíteni ha pozitív a teszt. csak pozítivan :) ez az én mottóm :) majd írok :)
2013. jan. 18. 19:50
13/23 anonim válasza:
Még mindig semmi??Akkor szerintem van esély!!:) Remélem megírod már,hogy mi a helyzet!!Nekem nagyon fájt a hasam a cicim is,de hát mindenkinél más!Mindig szomjas voltam és állandóan pisilni jártam.
14/23 anonim válasza:
Jaj,elfelejtettem!!Jól gondolod!!Csak pozitívan!!!Nagyon szorítok neked!!!
15/23 A kérdező kommentje:
39. napban vagyok és még mindíg negatívat teszteltem. Holnap felhívom a dokit hogy kiderítsük mi a baj. mert terhes nem vagyok gondolom az már biztos. Midennkinek köszönöm aki szurkolt! majd megírom mi lett.
2013. jan. 20. 21:14
16/23 anonim válasza:
:( De még szerintem nem biztos!!De írj,ha voltál a dokinál!!Tudod...csak pozitívan :)
17/23 A kérdező kommentje:
41. napba vagyok. és még mindíg semmi.már semmihez nincs kedvem .. se doki se teszt... :( mad jön aminek jönn kell :( eleget stresszeltem rá. már lehet azért nem jön meg. majd ha hétvégéig sem jön meg tesztelek. talán :( elegem van a negatív tesztekből.
2013. jan. 22. 22:39
18/23 anonim válasza:
Mi a helyzet veled kedves kérdező?Lehet már tudni valamit?
19/23 A kérdező kommentje:
még szedem a gyógyszert amit az orvos felírt. ha megjön nics baba ha nem jön meg akkor vissza kell mennem és meg ultrahangoz és kiderül hogy baba vagy sem... majd írok ha tudok valamit :)
2013. jan. 29. 20:32
20/23 anonim válasza:
Most nem ultrahangozott meg?Nem is teszteltél azóta?Meddig kell szedned még a gyógyszert?Bocs a sok kérdésért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!