Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamák. Kinek görcsöl...

Kedves Kismamák. Kinek görcsölt a hasa de mégsem jött meg, majd pozitívat tesztelt?

Figyelt kérdés
2 hete szilveszter éjszaka,egy romatikusat teleltünk párommal és lehet hogy baba csúszott be aminek nagyon örülnénk.35 naposak a ciklusaim kb.Az együtlét után 1és 1,5 hétre csináltunk tesztet ami negatív lett.de most 33. nap este görcsöltem azt hittem meg fog jönni de nem jött meg 34. nap este fájta derekam. ma vagyok 35 napban de nem jött meg és nem is érzem hogy meg akarna jönni. semmit. Lehet ,hogy még is baba van a dologban? Ha tesztelek ma napközben,kimutatná az eredményt?Vajon terhes vagyok?Jó lenne :D nagyon örülnénk :)

#negatív #pozitív #Görcsölt
2013. jan. 15. 10:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy volt h éreztem mintha megakarna jönni óránként jártam ki megnézni h tuti megjött...de nem :) aztán még aznap amikorra nem vártam délután csináltam egy tesztet gyönyörű pozitívat teszteltem :) Már azóta 32 hetes vagyok szóval bejött a dolog :) Próbáld meg veszteni nem vesztes semmit és amíg meg se jön addig van reményed :) sok sikert hozzá!!! :)
2013. jan. 15. 10:43
 2/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ és a bíztató szavakat! :) jó egészséget nektek :)
2013. jan. 15. 10:46
 3/23 anonim ***** válasza:
Nálam is így volt,ahogy az első válaszoló írta!Én is óránként jártam megnézni,mert úgy éreztem,hogy mindjárt megjön....Csak én 6 napot vártam a tesztel,azt hittem késik valamiért!Próbálj tesztelni,aztán írd meg nekünk!! :) Megy a drukk!! 21hkm
2013. jan. 15. 11:36
 4/23 anonim ***** válasza:

szia! nálam is így volt, ahogy az első válaszolóval,még aznap este mikor nem vártam erős pozitívat teszteltem.

lehet hogy már kimutatja a napközbeni vizeletből is, de inkább menj biztosra, és holnap reggeli elsőből csináld meg! drukkolok, majd írd meg mi lett :)

34 hetes kismama

2013. jan. 15. 12:16
 5/23 A kérdező kommentje:
teszteltem egy napközbenit.de szerintem a második csik csak szellemcsík volt. holnap újra tesztelek reggeli pipiböl. :) majd írom mi lett :)
2013. jan. 15. 22:33
 6/23 anonim ***** válasza:
Szia az első vagyok. Na mizujs? Hogy ment a reggeli teszt??? Kíváncsian várjuk az eredményt!!! :)
2013. jan. 16. 08:18
 7/23 A kérdező kommentje:
Mint mondtam 35 naposak a cilusaim ma reggel vagyok a 35. napban és reggel teszteltem negatívat :( Remélem csak korán teszteltem. De nem értem hogy akkor vasárnap miért volt nagyon megjövős érzésem hétfőn derékfájás és azóta sincs semmi. :( el vagyok keseredve
2013. jan. 16. 15:57
 8/23 anonim ***** válasza:
Szia!Na,azóta változott valami?
2013. jan. 17. 16:13
 9/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok! még míndíg nem jött meg. vasárnap reggel újból tesztelek. szurkoljatok :)
2013. jan. 17. 19:43
 10/23 anonim ***** válasza:
Ez jó hír,hogy még mindig nem jött meg!!De miért nem előbb tesztelsz?Drukkolok!!!
2013. jan. 17. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!